Autors: Guntars Kāpostiņš
Avots: Dikļu pils
REKLĀMRAKSTS. Mārtiņdiena pēc seno latviešu ticējumiem ir laiks, kad ir apdarīti visi rudens darbi un sākas ziemas sezona, savukārt saimnieces par godu šai dienai galdā cēla zoss cepeti.
Mārtiņdiena pēc seno latviešu ticējumiem ir laiks, kad apdarīti visi rudens darbi un sākas ziemas sezona, savukārt saimnieces par godu šai dienai galdā cēla zoss cepeti.
Jau trešo gadu Jāņonkuls no Mujāniem Dikļu pils restorānam ir izaudzējis brangas zosis, kuras tradicionāli šogad tiks gatavotas 12. novembrī, kad pie pils šefpavāra Valtera Zirdziņa viesosies labs viņa paziņa, kolēģis, kaimiņš un nesenais jubilārs Mārtiņš Sirmais, kurš šajā dienā uzņemsies zoss pagatavošanu un kopā ar Dikļu pils restorāna komandu arī zoss pasniegšanu viesiem restorānā.
Šodien (11.11.2011) ir pēdējā diena, lai pasūtītu lielisko zoss cepeti kā pamatēdienu savās vakariņās.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.