Vidzemes Olimpiskajā centrā jaunas ekskursiju programmas

Vidzemes Olimpiskais centrs (VOC) ziemas sezonā savus apmeklētājus iepriecina ar jaunām ekskursiju programmām grupām, kas iekļauj gan izziņas, gan aktīvās atpūtas elementus. Programmas piedāvājums lejupielādei šeit!

Ekskursijā “Izzini, kas mīt VOC” skolēniem un citiem interesentiem ir iespēja tuvāk iepazīties ar vienu no Latvijas nozīmīgākajām sporta būvēm – Vidzemes Olimpisko centru. VOC draugi parādīs un pastāstīs, kāda šeit ir dzīve, ko šeit var darīt un kas jau ir piedzīvots.

Ekskursijas programmas laikā, kuras ilgums ir no 2,5 līdz 3 stundām, pagūsiet uzzināt, ko nozīmē būt vienmēr kustībā, kā šeit ir iedzīvojies sportiski un muzikāli aktīvais dzīvesveids, un kā pukst VOC sportiskā sirds. Tā ir vieta, kur mīt “ledus mašīna”, 10 000 Kanādas kļavas dēlīši un 3500 krēsli!

Tāpat arī gūsiet iespēju satikties ar vairākiem Olimpisko spēļu dalībniekiem, uzzināt interesantus faktus “par un ap” sportu un izprast, kāpēc aktīva un veselīga dzīvesveida nepieciešamība ir tik aktuāla mūsdienu cilvēka dzīvē.

Visbeidzot ekskursijas dalībnieki paši piedalīsies interaktīvu jautājumu un atbilžu uzdevumos grupās, kā arī ekskursijas noslēgumā varēs baudīt VOC viesmīlību, izmēģināt spēkus kādā no piedāvātajām bērniem un jauniešiem tik nozīmīgajām sportiskajām aktivitātēm, kā arī cienāties ar veselīgu kārumu!

Noteikti būs jauni iespaidi, izdzīvotas jaunas emocijas un iegūta noderīga informācija, tiekoties ar interesantiem cilvēkiem.

Pieteikumus ekskursijas programmai Vidzemes Olimpiskajā centrā gaidīs vismaz 2 nedēļas pirms jūsu ieplānotā ekskursijas datuma!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"DEMO" salodojums TOREIZ un TAGAD Tukuma TIC
Koncertšovs "TOREIZ UN TAGAD", kurā rotaļīgā retrospekcijā uz skatuves kāps gan bijušie gan esošie dejotāji un parādīs kā 25 gados mainījušās | Skatīt vairāk
Latvija
Neparastā Neapole Madonā? Madonas TIC
Rudens beidzot ir atnācis pa īstam, bet mēs NEparasti sērijas turpinājumā dodamies uz saulaino Itāliju – picēriju “Neapole” Madonā! | Skatīt vairāk
Kapteiņa Granta bērni Bauskā Bauskas TIC
Bauskas Kultūras centrā dodies piedzīvojumiem bagātā, bezgalīgā ceļojumā apkārt visai pasaulei! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.09.2024 - 13.10.2024 "Čikāgas piecīši" Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
Tikai viens koncerts, tikai Tukuma novadā, tikai 13.10.2024 | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Limbažu TIC
,


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.03233099sec.