Jauktā kora «DeCoro» koncerts Ogres evaņģēliski luteriskajā baznīcā

Latvijas Universitātes Bioloģijas fakultātes jauktais koris "DeCoro" 21.decembrī plkst.19 Biķeru evaņģēliski luteriskajā baznīcā un 22.decembrī plkst.19 Ogres evaņģēliski luteriskajā baznīcā ielūdz uz Ziemassvētku koncertiem "Lielais noslēpums". Jauktais koris "DeCoro" zpildīs lielos opusus, gregoriskos dziedājumus un korāļus.

Kora DeCoro diriģente Kristiāna Vaickovska: „Koncerta ideja un programma ir veidota par pamatu ņemot dažādu laikmetu komponistu kompozīcijas ar latīnisko tekstu O Magnum Mysterium, kas vēsta par lielo noslēpumu, proti, Jēzus bērniņa nākšanu pasaulē. Lielos opusus papildinās gregoriskie dziedājumi un Mihaēla Pretoriusa korāļi, ko izpildīs ne tikai koris, bet arī mēģinājumu procesā izveidojies kora ansamblis.”

„Šajā sezonā DeCoro dziedātāji ir bijuši īpaši aktīvi un darbībā raženi. Šis koncerts mums būs liels atskaites punkts, tāpēc priecāsimies atklāt "lielo noslēpumu" visā tā krāšņumā saviem esošajiem un arī topošajiem klausītājiem,” pastāstīja kora diriģents Pēteris Vaickovskis.

LU Jauktais koris „DeCoro” [tulk. no itāļu valodas Gods] dibināts 2007. gada 1.oktobris. Kora diriģenti Kristiāna un Pēteris Vaickovski, dziedātājus var aizskaitīt līdz 30 un visi kopā sevi pierādījuši gan konkursos, gan valstiski oficiālos pasākumos.

Paldies Latvijas Universitātes biedrības Juventus direktorei Edītei Simanovičai un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentam par atbalstu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašais rudens/ziemas piedāvājums Nurmuižas pils
Baudiet romantisku atpūtu muižā ar Smēdes SPA apmeklējumu, prosecco, vakariņām un gardām brokastīm nākamajā rītā! | Skatīt vairāk
Latvija
Brīvdienu ceļvedis "PRETĪ AUGSTUMIEM" Cēsu TIC
Ieskaties jaunajā Cēsu novada brīvdienu ceļvedī un iedvesmojies neaizmirstamām brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.10.2024 - 12.10.2024 "Veļu laika vīzijas", pastaigu taka Engurē Tukuma TIC
Unikāla iespēja, tikai vienu reizi - šī būs pastaiga kā maģisks piedzīvojums, kur gaismas šķietami atdzīvina koku zarus un viss kļūst dzīvs. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.10.2024 - 12.10.2024 Raganu slotu balle Kalsnavas arborētumā Madonas TIC
LVM "Kalsnavas arborētums" jau astoto rudeni gatavojas uzņemt "Raganu slotu balles" viesus | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.67528796sec.