Travelnews.lv gatavo izstādei Balttour 2012 pārsteigumus

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aktīvi gatavojas 19. starptautiskajam tūrisma gadatirgum Balttour 2012, kas notiks jau februāra sākumā (10.02.-12.02.2012).

Balttour 2012 pārsteigs ceļotmīļus ar īpašu izstādes atmosfēru, bagātīgu ceļojumu piedāvājumu, izdevīgām akcijām, atlaidēm un loterijām, plašo pasākumu un atrakciju programmu, kā arī ar vēl nebijušiem ceļojuma galamērķiem. Izstādes apmeklētāji varēs tikties ar vissenākā kontinenta pārstāvjiem un rast jaunus impulsus Āfrikas atklāšanā! Pirmo reizi Balttour piedalīsies galēju kontrastu valsts Etiopija, kakao zeme Gana un naftas atradņu meka Nigērija.

Arī Travelnews.lv ir sarūpējis Balttour apmeklētājiem īpašu pārsteigumu – spēli «Balttour 2012 orientēšanas karte» – īpaša orientēšanas spēle jebkuram izstādes apmeklētājam.

Piedalies orientēšanas spēlē un laimē vērtīgas ceļojumu balvas! Balttour 2012 orientēšanas kartes varēsi saņemt Balttour 2012 informācijas centrā vai pie Travelnews.lv cilvēkiem izstāžu hallēs. Uzdevums apmeklēt 12 kartē atzīmētus stendus, atrast  un pierakstīt nepieciešamo informāciju. Balvas izlozē (21.02.2012) piedalīsies visi, kuri pareizi izpildīs spēles nosacījumus.

Galvenais spēles nosacījums - līdz gadatirgus Balttour 2012 laikam tev noteikti ir jāizveido personīgs konts sociālajā tīklā Facebook.com (www.facebook.com) .

Spēle «Balttour 2012 orientēšanas karte» tiek organizēta kopā ar Travelnews.lv sadarbības partneriem: izstāžu kompleksu BT1 (www.balttour.org), ceļojumu birojs Jēkaba aģentūra (www.lidojumi.lv), tūrisma aģentūru Balta tour (www.baltatour.lv), ceļojumu aģentūru Relaks Tūre (www.relaksture.lv), ceļojumu aģentūru Fortuna Travel (www.fortunatravel.lv), sanatoriju Jaunķemeri (www.jaunkemeri.lv), viesnīcu Park Hotel Latgola (www.hotellatgola.lv), ceļojumu biroju Vanilla Travel (www.vanillatravel.lv), ceļojumu aģentūru Remaco (www.remaco.lv), Dobeles novada tūrisma informācijas centru (www.dobele.lv), kūrorta rehabilitācijas centrs Jaunķemeri (www.jaunkemeri.lv), auto noma Sixt (www.sixt.lv) un Ķekavas novada tūrisma informācijas centrs (www.kekava.lv)Balttour 2012 orientēšanas kartes tiks sagatavotas ar kompānijas Albumi.lv (www.albumi.lv) palīdzību.

Informācija par Balttour 2012 orientēšanas karti, spēles nosacījumiem un balvām uz izstādes laiku būs pieejama tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv un sociālajā tīklā Facebook.com (www.facebook.com/travelnews.lv).


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašais rudens/ziemas piedāvājums Nurmuižas pils
Baudiet romantisku atpūtu muižā ar Smēdes SPA apmeklējumu, prosecco, vakariņām un gardām brokastīm nākamajā rītā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.09.2024 - 13.10.2024 "Čikāgas piecīši" Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
Tikai viens koncerts, tikai Tukuma novadā, tikai 13.10.2024 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.09.2024 - 11.10.2024 Baudi rudeni dabas takās Bauskas novadā! Bauskas TIC
Atklāj senāko zemgaļu, augstāko iekšzemes, iespaidīgākās karsta kritenes Latvijā, mītisko Dievdārziņu un salu, kur Mūsai un Mēmelei satekot, | Skatīt vairāk
Skolēnu rudens ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Jelgavas TIC ir sagatavojis skolēnu rudens ceļvedi, kur idejas izzinošai dienas pavadīšanai Jelgavā un Jelgavas novadā atradīs kā klases, tā ģimenes | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.21756196sec.