Turaidas muzejrezervāts tūrisma izstādē «Balttour 2012»

Turaidas muzejrezervāts, kura piedāvājums, jaunumi un aktivitātes interesē ne tikai Latvijas iedzīvotājus, bet arī ārvalstu tūristus visā plašajā pasaulē, 10.- 12. februārī kā katru gadu piedalīsies starptautiskajā tūrisma izstādē „Balttour 2012” Rīgā Ķīpsalas izstāžu centrā.

Šogad Turaidas muzejrezervāts par plašo vasaras sezonas piedāvājumu un aktualitātēm izstādē stāstīs Vidzemes tūrisma asociācijas stendā, tādējādi akcentējot Turaidas vietu Vidzemes kultūrvēsturiskā novada kontekstā. Izstādē tiekoties ar Turaidas muzejrezervāta speciālistiem, būs iespēja iegūt izsmeļošu informāciju par muzejrezervāta 38 ekspozīcijām, kas vēsta par Turaidas vēsturiskā centra notikumiem tūkstošgades ritējumā, ēkām-pieminekļiem, kā arī papildpiedāvājumu – izglītojošajām programmām, pasākumiem 2012. gadā, kā arī citām iespējām saturīgi pavadīt laiku Turaidas vēsturiskajā centrā. Ikviens varēs piedalīties interaktīvā spēlē par Turaidas vēsturisko centru un izmēģināt laimi loterijā, kā arī iepazīties ar tikko izdoto bagātīgi ilustrēto Turaidas muzejrezervāta ceļvedi.

10. februārī plkst. 13.30 starptautiskās tūrisma izstādes „Balttour 2012” ietvaros uz lielās skatuves notiks grāmatas „Turaidas vēsturiskais centrs. Ceļvedis. Turaidas muzejrezervāts” prezentācija, kuras laikā Turaidas muzejrezervāta direktore Anna Jurkāne iepazīstinās ar Turaidas muzejrezervāta plašo piedāvājumu un, piedaloties Hāgenskalna muzikantiem, tiks izstāstīti pieci emocionāli stāsti par Turaidas vēsturisko centru.

Kopumā tūrisma izstādē “Balttour” varēs apskatīt vairāk nekā 255 stendus, kuros savus piedāvājumus prezentēs ne tikai Turaidas muzejrezervāts, bet arī ap 650 tūrisma uzņēmumu no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Turcijas, Somijas, Krievijas, Ukrainas, Ēģiptes, Itālijas, Japānas, Spānijas, Etiopijas, Apvienotajiem Arābu Emirātiem un citām tikpat kolorītām valstīm. Izstāde notiks divās tematiskās hallēs ''Apceļo Latviju!'' un ''Atklāj pasauli!'', tādējādi akcentējot plašo Latvijas novadu piedāvājumu, kas kvalitātes, radošuma un satura ziņā ir līdzvērtīgs citu zemju tūrisma iespēju piedāvājumam.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kapteiņa Granta bērni Bauskā Bauskas TIC
Bauskas Kultūras centrā dodies piedzīvojumiem bagātā, bezgalīgā ceļojumā apkārt visai pasaulei! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.10.2024 - 10.10.2024 Izrāde "Lielguļamā gulta" Tukuma TIC
Brīvdienu komēdija svingeru ritmos - Slampē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.10.2024 - 12.10.2024 Atvērto durvju diena pie Piena aitām Bauskas TIC
Tev ir iespēja piedalīties meistarklasē un citās aktivitātēs kopā ar "Piena aitas" un Z/S "Krišjāņi" saimnieci! Pieteikšanās līdz 10.oktobrim! | Skatīt vairāk
Īpašais rudens/ziemas piedāvājums Nurmuižas pils
Baudiet romantisku atpūtu muižā ar Smēdes SPA apmeklējumu, prosecco, vakariņām un gardām brokastīm nākamajā rītā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Turaidas muzejrezervāts
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.07605696sec.