Noslēdzies fotokonkurss ''Latvijas centrs caur fotoobjektīvu''

Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūra informē, ka ir noslēdzies pēdējais posms fotokonkursam ''Latvijas centrs caur fotoobjektīvu'', kas tika veltīts vasaras sezonai. Pēc žūrijas vērtējuma un skatītāju balsojuma par labāko darbu tika atzīta Tatjanas Odineckas fotogrāfija ''Manas mājas (Daugava)'', otrs novērtētākais ir Dāvja Rudziša uzņemtais skats ar Tautas namu. Labāko darbu autori balvā saņems Ogres biznesa un inovāciju centra dāvanu komplektu, kas sastāv no dažādiem Ogres novadā tapušiem produktiem.

Atbilstoši nolikumam konkursā varēja piedalīties jebkura persona, iesūtot līdz 10 attēliem par vasaras gadalaiku. Šajā sezonas posmā fotokonkursā dalību pieteica septiņi foto mākslas mīļotāji, kuru iesūtītos darbus izvērtēja foto kluba ''Ogre'' biedrs Aivars Lurenčs, Ogres Mākslas skolas direktora vietniece Signe Kraukle, Ogres Vēstures un mākslas muzeja direktore Iveta Ruskule, kā arī Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūras direktore Ieva Skutule.

Līdz ar fotokonkursa noslēgšanos no 1. līdz 15. oktobrim Ogres Mākslas skolas izstāžu zālē (Brīvības ielā 11) plašākai sabiedrībai tiks atklāta fotoizstāde ''Mirklis Latvijas centra kalnos'', kurā apkopotas konkursa ''Latvijas centrs caur fotoobjektīvu'' visu četru posmu/gadalaiku visaugstāk novērtētākās fotogrāfijas un foto kluba ''Ogre'' fotogrāfu darbi par dabas parku ''Ogres Zilie kalni''.














Vēlreiz sveicam Tatjanu Odinecku un Dāvi Rudzišu. Aicinām vienuviet aplūkotu fotogrāfijās iemūžinātos skaistākos visu četru gadalaiku mirkļus.  Izstādes atklāšana 1. oktobrī pulksten 18.00 Ogres Mākslas skolas izstāžu zālē.

Papildu informācija pieejama interneta vietnē www.latvijascentrs.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.10.2024 - 10.10.2024 Andra Vītola gleznošanas meistarklase  Tukuma TIC
“Meistars un ota” - Tas būs kopīgs krāsu lidojums mākslinieka vadībā. | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu rudens ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Jelgavas TIC ir sagatavojis skolēnu rudens ceļvedi, kur idejas izzinošai dienas pavadīšanai Jelgavā un Jelgavas novadā atradīs kā klases, tā ģimenes | Skatīt vairāk
Halovīnu parks Bauskā Bauskas TIC
No 17. oktobra līdz 10. novembrim esat aicināti piedzīvot īstu Halovīna burvību katru dienu no plkst. 15:00 līdz 22:00. | Skatīt vairāk
Brīvdienu ceļvedis "PRETĪ AUGSTUMIEM" Cēsu TIC
Ieskaties jaunajā Cēsu novada brīvdienu ceļvedī un iedvesmojies neaizmirstamām brīvdienām! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


VisitOgre.lv
,


Salaspils novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.76749802sec.