Kurzemes tūrisma informācijas centri darbojas arī sociālajos tīklos

Tūrisms ir aktīvās atpūtas un sporta veids, kura mērķis ir cilvēkiem piedāvāt ārpus mājas aktivitātes, ar nolūku iepazīt dabas un kultūras projektus. Tieši tādēļ arī Latvijā darbojas tūrisma informācijas centri, lai popularizētu tūrismu ne tikai visā Latvijā, bet arī piedāvātu atpūtas iespējas Latvijas novados, kā, piemēram, Kurzemē.

Pašlaik Kurzemē darbojas astoņi tūrisma informācijas centri, kuri komunicē ar saviem sekotājiem un informē par jaunumiem populārākajās tīmekļa vietnēs.

Pēc BalticTravelnews.com veiktā pētījuma, tūrisma informācijas centru aktivitāte sociālajos tīklos ir  pozitīva, jo gandrīz katru dienu tiek piesaistīti aizvien jauni sekotāji un, informējot par esošajām un gaidāmajām aktivitātēm, tiek popularizēts tūrisms konkrētajā novadā un pilsētā.

Šobrīd absolūtos līderos ir izvirzījies Ventspils Tūrisma informācijas centrs, tīmekļā vietnē Twitter vien sasniedzot 1445 lielu sekotāju skaitu. Papildus informācija par tūrismu Ventspilī tiek sniegta arī tādās tīmekļa vietās kā Draugiem.lv, Facebook un Youtube.

Lai piesaistītu vairāk sekotāju un panāktu lielāku tūrisma popularitāti, tīmekļa vietnēs tiek ievietota aktuālā informācija, veidotas galerijas un tiek organizēti dažādi konkursi, kuros var iegūt vērtīgas balvas.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.09.2024 - 09.10.2024 Ciemos pie NeParastā barona Bumbiera  Madonas TIC
NeParastumi Ērgļu pusē- barona Bumbiera "Bumbiermuižā". Viņš pats šeit iegriežas reti, tādēļ viesiem ir iespēja nakšņot muzikālajā sveču | Skatīt vairāk
Latvija
Samanta Tīna Mazmežotnē Bauskas TIC
Samanta ielūdz uz atklātiem un personiskiem dzīves stāstu akustiskiem tūres koncertiem “Vēstule Tev” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.09.2024 - 13.10.2024 "Čikāgas piecīši" Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
Tikai viens koncerts, tikai Tukuma novadā, tikai 13.10.2024 | Skatīt vairāk
Rudens baudĒŠANAS dienas Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 14. līdz 20. oktobrim, Jelgavā un tās apkārtnē norisināsies gardēžu svētki - “baudĒŠANA Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Trakai TIC
,


Dobeles novada TIC
,


Smiltenes TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.612427sec.