"Gardajās dienās Centrāltirgū" gardumi gandrīz no visas pasaules

2012. gada 9., 10. un 11. novembrī RPAS "Rīgas Centrāltirgus" Mārtiņdienas tirgus ietvaros pirmo reizi notiks "Gardās dienas Centrāltirgū". Radošā un jautrā atmosfērā visu trīs dienu laikā Amatnieku un mājražotāju tirdziņā Centrāltirgus Nēģu ielas laukumā un Vidzemes tirgus atklātajā laukumā varēs iegādāties Latvijas lauku labumus, dažādas pārtikas un rūpniecības preces, kā arī amatnieku izstrādājumus. "Gardo dienu Centrāltirgū" ietvaros Centrāltirgus Gaļas, Zivju un Piena paviljonos notiks dažādas degustācijas un pavāru paraugdemonstrējumi.

Pasākuma galvenais mērķis ir pievērst rīdzinieku un pilsētas viesu uzmanību Centrāltirgū pieejamās svaigās produkcijas izmantošanai virtuvē dažādos veidos un iepazīties ar dažādu tirgotāju plašo piedāvājumu, nobaudot to ražoto produkciju.

Rīgas Centrāltirgus valdes priekšsēdētājs Anatolijs Abramovs: "Mūsu uzticīgie pircēji jau sen zina, ka Centrāltirgū pirms dažnedažādu gardumu iegādes ir iespējams tos nogaršot. Ar "Gardajām dienām Centrāltirgū" vēlamies iesākt jaunu tradīciju, kuras ietvaros rīdzinieki un pilsētas viesi var nodegustēt plašo pārtikas produktu klāstu pie centīgākajiem tirgotājiem, kurus varēs atpazīt pēc īpašās gardo dienu uzlīmes tirdzniecības vietā. Novēlu, lai katrai saimniecei gardu maltīšu pagatavošana sāktos ar Centrāltirgu.  Gaidām ciemos uz lielāko degustāciju pilsētā Mārtiņdienas svētku laikā 9. un 10. novembrī".

Piektdien un sestdien Centrāltirgus Gaļas, Piena, Sakņu un Zivju paviljonos visas dienas garumā pie labākajiem tirgotājiem būs iespējams degustēt lieliskākos gardumus gandrīz no visas pasaules. Tirgotājus pircēji varēs atpazīt pēc īpašām "Gardo dienu Centrāltirgū" uzlīmēm.

Savu meistarklasi pasākuma "Gardās dienas Centrāltirgū" ietvaros sestdien, 10. novembrī plkst. 10:00 Gaļas paviljonā sāks pavārs un improvizācijas teātra aktieris Arvis Zēmanis, kurš stundas garumā apmeklētājiem atklās noslēpumus par gaļu un marinādēm.  Saldāku ēdienu kārotāji aicināti no 10:30-12:30 nogaršot konditores Annas Bīrmanes pagatavotos plācenīšus un pankūkas Piena paviljonā. Savukārt, plkst. 12:00 Pavārs Kārlis Mugins dalīsies ar pavārmākslas gudrībām jūras velšu ēdienu pagatavošanā Zivju paviljonā. Aizraujošā pasākuma laikā būs  iespēja degustēt pavāru pagatavotos gardumus un saņemt to receptes. Līdztekus pavāru aktivitātēm tirgus pircēji varēs iepazīties ar dažādu uzņēmumu plašo piedāvājumu, nobaudot to tirgoto produkciju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.09.2024 - 09.10.2024 Ciemos pie NeParastā barona Bumbiera  Madonas TIC
NeParastumi Ērgļu pusē- barona Bumbiera "Bumbiermuižā". Viņš pats šeit iegriežas reti, tādēļ viesiem ir iespēja nakšņot muzikālajā sveču | Skatīt vairāk
Latvija
Halovīnu parks Bauskā Bauskas TIC
No 17. oktobra līdz 10. novembrim esat aicināti piedzīvot īstu Halovīna burvību katru dienu no plkst. 15:00 līdz 22:00. | Skatīt vairāk
Īpašais rudens/ziemas piedāvājums Nurmuižas pils
Baudiet romantisku atpūtu muižā ar Smēdes SPA apmeklējumu, prosecco, vakariņām un gardām brokastīm nākamajā rītā! | Skatīt vairāk
Samanta Tīna Mazmežotnē Bauskas TIC
Samanta ielūdz uz atklātiem un personiskiem dzīves stāstu akustiskiem tūres koncertiem “Vēstule Tev” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.32440996sec.