Aicina uz Rīgas Ziemassvētku koncertu "Šī brīnišķā pasaule"

Kā jau katru gadu decembra beigās Ķīpsalā, izstāžu centrā BT1, norisinās Rīgas Ziemassvētku koncerts "Šī brīnišķā pasaule". Koncertā pirmās daļas muzikālos numurus caurvij Antuāna de Sent-Ekziperī pasaulslavenā stāsta "Mazais princis" fragmenti iemīļoto aktieru Ditas Lūriņas un Mārtiņa Brūvera stāstījumā. Līdztekus mūzikai, ko skaņu paletē iekrāso skaistā vokāla īpašniece Dita Lūriņa, lieliskais džeza un mūziklu dziedātājas Daumants Kalniņš, atraktīvie mūziklu un TV šovu zvaigznes Emīls un Artūrs Manguļi, kā arī vokālā grupa "Framest" un orķestra "Rīga" bigbends, šī stāsta lappuses koncerta klausītājiem sagādā emocionāli bagātus un skaistus brīžus. Skan gan instrumentālas džeza kompozīcijas, gan populāras Ziemassvētku melodijas, dziesmas no Frenka Sinatras un Glena Millera repertuāra, kā arī visiem zināmā, brīnišķīgā kompozīcija "What a Wonderfull World" no leģendārā Lūisa Ārmstronga repertuāra.

Otrajā daļā koncertu "Šī brīnišķā pasaule" kuplina starptautisko konkursu laureāti kori "Sonore" un "Fortius", kā arī orķestris "Rīga" diriģenta Mārtiņa Ozoliņa vadībā. Orķestra atskaņotajās muzikālajās glezniņās tiek attēlots gan kamanu brauciens Pēterburgā, gan stāsts par ziemeļbriedi Rūdolfu.

Koru, solistu un aktieru sniegumā skan Ziemassvētku dziesmas "Ak, eglīte", "Eņģeļus mēs dzirdējām", "Jūs, ticīgie, nāciet", spiričuels "Ej, stāsti kalnos, lejās", Raimonda Paula "Ziemeļblāzmas romance", Ainara Virgas "Eglīte smaržo un mirdz", "Have Yourself a Merry Little Christmas", Krisa Ria singls "Driving Home for Christmas", kā arī skanīgā dziesma "Happy New Year" no ABBA repertuāra un citas.

Koncerta mākslinieciskā vadītāja – Ilona Breģe, scenogrāfs – Artūrs Arnis, tērpu māksliniece – Sabīne Groza.

Koncerti vēl notiks rīt, 25. decembrī pulksten 15.00 un trešdien, 26. decembrī, pulksten 15.00.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.bt1.lv/ziemassvetki

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.09.2024 - 12.10.2024 Izmēģini izjādi ar zirgu Bauskas novadā Bauskas TIC
Izbaudi nesteidzīgu pastaigu zirga mugurā! | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu rudens ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Jelgavas TIC ir sagatavojis skolēnu rudens ceļvedi, kur idejas izzinošai dienas pavadīšanai Jelgavā un Jelgavas novadā atradīs kā klases, tā ģimenes | Skatīt vairāk
Piedalies īpašajā fotokonkursā! Bauskas TIC
Svinot Bauskas TIC jubileju, 13.09.-18.10. iesūti kādu Bauskas, Iecavas, Rundāles vai Vecumnieku un apkārtnes pastkartes cienīgu objektu vai ainavu! | Skatīt vairāk
Kapteiņa Granta bērni Bauskā Bauskas TIC
Bauskas Kultūras centrā dodies piedzīvojumiem bagātā, bezgalīgā ceļojumā apkārt visai pasaulei! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.69853497sec.