Baltic Beach Hotel: 2013. gada TOP tendences restorānu piedāvājumos

Izvērtējot 2012. gada viesu pieprasījumu un aktualitātes pavārmākslā, "Baltic Beach Hotel" restorāna "Caviar Club" komanda šefpavāra Kristapa Jokmaņa vadībā ir apkopojusi restorānu piedāvājuma tendences, kas šogad sola īpašu piedzīvojumu gardēžiem, tā saucamās degustācijas ēdienkartes un veselīgu, izsmalcinātu maltīti no Latvijā audzētiem sezonas produktiem.

1. Pēdējo gadu laikā aizvien biežāk ģimenes izvēlas svinības atzīmēt kādā restorānā, ieturot tur svētku maltītes un pavadot vakaru kopā radinieku vai draugu lokā. Ieguvums esot fakts, ka rūpes par ēdiena gatavošanu tiek uzticētas profesionāļiem, kā arī izmaksu ziņā restorāna apmeklējums neesot dārgāks par mājā gatavotu svinību maltīti, tāpēc eksperti prognozē tendences attīstību šogad.

2. Arvien populāras kļūstot tā saucamās degustācijas ēdienkartes, kas paredz iespēju restorāna apmeklējuma laikā nogaršot dažādus ēdienus nelielās porcijās, ēdienu papildinot ar atbilstošu vīnu un citiem dzērieniem.

3. Pasaules un Latvijas restorānos jau pierasta ir arī ēdienu porcijas sadalīšana starp pie galda sēdošajiem viesiem. Dalīšanās ar ēdienu vairs netiek uzskatīta par etiķetes pārkāpumu un tā ir iespēja nogaršot dažādus ēdienkartē iekļautos ēdienus.

4. Nemainīgi populāra pēdējo gadu tendence ir restorānu ēdienkarti veidot atbilstoši sezonai un Latvijas zemnieku saimniecību sezonas produktu piedāvājumam. Restorāna apmeklētāji biežāk izvēlas gadalaikam raksturīgu ēdienu, savukārt tūristi labprāt izmanto iespēju nogaršot Latvijas virtuvei raksturīgos produktus.

5. Pieaug pieprasījums pēc veselīgiem zivju ēdieniem, īpaši no Latvijas upju un ezeru zivīm.

Ņemot vērā pieprasījumu un jaunākās pavārmākslas tendences, Jūrmalas viesnīcas "Baltic Beach Hotel" restorāns "Caviar Club" šogad piedāvā īpašu degustācijas ēdienkarti viesiem, kas vēlas nobaudīt dažādas garšas restorāna apmeklējuma laikā un ēdiena, kā arī vīna izvēlē uzticas profesionāļiem.

Par "Baltic Beach Hotel"

"Baltic Beach Hotel" ir pieczvaigžņu SPA un konferenču viesnīca Jūrmalā, Rīgas jūras līča krastā, kuras trīs korpusos izvietoti 165 numuri un plašs konferenču centrs dažāda mēroga semināru, konferenču un pasākumu rīkošanai, kā arī restorāni "Caviar Club", "il Sole" un kafejnīcas dažādām gardēžu gaumēm. Restorāna "Caviar Club" šefpavārs Kristaps Jokmanis ir pirmais Latvijas pavārs, kurš mācījies slavenajā Institute Paul Bocuse, Francijā. Restorāna "Caviar Club" viesiem Kristaps piedāvā mūsdienīgākas tendences Vidusjūras virtuvē apvienojumā ar labāko produktu izlasi no Latvijas dārziem, mežiem un laukiem. Savukārt viesnīcas restorāns "il Sole" piedāvā izbaudīt tradicionālus itāļu ēdienus gan lietišķā gaisotnē, gan ģimenes un draugu lokā.

Latvijas Republikas Veselības ministrijas sertificētais "Baltic Beach Hotel" SPA centrs ir viens no lielākajiem Ziemeļeiropā un piedāvā vairāk nekā 400 procedūras, apvienojot labākās Jūrmalas kurortoloģijas tradīcijas ar jaunākajiem SPA industrijas sasniegumiem.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.balticbeach.lv


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.11.2024 - 18.11.2024 Valsts svētku svinības Jaunmoku pilī Tukuma TIC
Ģimeniskas aktivitātes Jaunmoku pils muzejā, trīs kārtu vakariņas un koncerts "Imants Kalniņš. Imants Ziedonis. Laika zīmes." | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.11.2024 - 15.11.2024 Sagaidi Jauno gadu ar stilu! Wellton Riverside SPA Hotel
Rezervē mūsu zāli Jaungada vakaram ar nomu līdz nākamās dienas 4:00. Izbaudi plašu 190m² telpu ar terasi un satriecošu skatu uz Daugavu. | Skatīt vairāk
3000 EUR
Svētku garšas tirdziņš Tukumā Tukuma TIC
Ikvienu interesentu gaidīs mājražotāji un amatnieki ar saviem gardumiem un darinājumiem. Notekti būs iespēja atrast svētku dāvanas. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Kaļķu vārti
,


Le Dome
,


Kurshi Hotel semināru telpas
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.78945899sec.