Autors: Igates pils
Avots: Igates pils
10. oktobrī visā pasaulē tiek atzīmēta Starptautiskā putras diena, lai veicinātu iedzīvotāju izpratni par veselīgākas ēšanas paradumiem un graudaugu nozīmi uzturā. Aicinot iedzīvotājus pievērst uzmanību veselīgam dzīvesveidam un, popularizējot senlatviešu ēdienus, Igates pils Dzirnavu krodziņš lepojas, ka viens no klientu iecienītākajiem krodziņa ēdieniem ir tieši irdenā miežu putra ar saceptu gaļu.
Starptautiskajā putras dienā krodziņš gaidīs savus apmeklētājus jau no 10 rītā, aicinot nobaudīt gan tradicionālo miežu putru, ceptus miežu plāceņus ar bekonu, sīpolu gredzeniem, skābu krējumu un putraimdesu ar brūkleņu mērci un ceptām ābolu daivām. Iespējams, krodziņa šefpavāres gatavotā putra ir tik garda, jo to gatavo no vietējo zemnieku izaudzētiem graudiem, kurus turpat uz vietas samaļ senais dzirnavu rats. Nāc un pārliecinies, gaidīsim tevi jau rīt!
Vairāk informācijas interneta vietnē www.igatespils.lv
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.