Travelnews.lv iesaka: restorāni, kur Mārtiņdienā baudīt zosi un citus svētku ēdienus08.11.2013 06:21 | Latvija
Foto: BalticTravelnews.com Autors: Daiga Bazule Avots: BalticTravelnews.com
Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv sadarbības restorāni ir sagatavojuši īpašos piedāvājumus tieši Mārtiņdienas laikam, kas tiks atzīmēta jau šajā nedēļas nogalē. Svētku zosi varēs baudīt gan uz vietas restorānā, gan paņemt līdzi un baudīt to mājas atmosfērā.
Restorāns Čarlstons Miķeļdienas piedāvājums Zupa - Pīles gaļas buljons ar sezonas saknēm, pīles gaļu un svaigiem garšaugiem 2.95 LVL/ 4.20 EUR Siltā uzkoda - Svilināts zosu aknu muss, pasniegts ar krēmīgu zaļo zirnīšu biezeni, vīnā briedinātām melnām plūmēm, marinētiem mandarīniem un svaigām sinepju kresēm 3.95 LVL/ 5.62 EUR Pamatēdiens - Kartupeļu – ķirbju biezenis ar cūku pupām, apceptām zoss taukos un karamelizētu kāli, pasniegts ar sarkanvīna – dzērveņu mērci 3.50 LVL/ 4.98 EUR Papildiniet ar: + lēni ceptu – plūkātu sulīgu pīles gaļu 6.00 LVL/ 8.54 EUR + grilētu zoss krūtiņu 10.45 LVL/ 14.87 EUR + zemā temperatūrā gatavotu pīles stilbiņu 8.00 LVL/ 11.38 EUR Deserts - Cepts ābols ar skābā krējuma – vaniļas putām un ķirbju kēksa drumstalām 2.95 LVL/ 4.20 EUR Piedāvājums Jūsu mājas pasākumam Mārtiņdienas zoss - Sinepju medus glazūrā cepta Mārtiņzoss, pildīta ar āboliem, žāvētām plūmēm un dzērvenēm. Pasniegta ar krāsnī ceptiem kartupeļiem un dārzeņiem vai štovētiem kāpostiem. 6- 9 personām, 99 LVL/ 140.86 EUR ( 6 kg - jēla), jāpasūta 3 dienas iepriekš.
|
Restorāns Umami Jestrā Mārtiņdiena ar lielisko ēdienu mākslinieku Elmāru Tanni Iedvesmoti no košā gadalaika un lieliskajām rudens veltēm pasākumu telpa UMAMI pavāri ir radījuši tikpat košu un pārsteidzošu garšu niansēm bagātu ēdienkarti. Priekšēdiens Karstie pērļu grūbu salāti ar grilētu asinsdesu un smiltsērkšķu mērci 5.95Ls/8.47 Eur Ceptas zoss-lapu salāti ar rudens āboliem, kazas sieru un dzērveņu vinegretu 6.45Ls/9.18 Eur Muskatķirbju krēmzupa ar dedzinātu kaņepju eļļu un ceptām ķirbju sēklām 3.95Ls/5.62 Eur Pamatēdiens Cepta zoss fileja ar glazētiem kāļiem, garšaugu kartupeļiem un melnā balzama medus mērci 12.45Ls/17.71 Eur Grilēta gaiļa fileja ar tvaicētu graudu mix, ābolu-plūmju dueli un dzērveņu mērci 8.85Ls/12.59 Eur Rudens dārzeņu sacepums ar mandeļu drumstalām un sālītiem saldo kartupeļu čipsiem 6.95Ls/9.89 Eur Deserti Liesa biezpiena-bizē terīne ar jaukto ogu mērci un apelsīna marmelādi 3.95Ls/5.62 Eur Ingvera-ābolu un aveņu drumstalu sacepums ar pašmāju vaniļas saldējumu 3.95Ls/5.62 Eur Dzērieni Rupjmaizes-cidoniju dzēriens ar meža ziedu medu 2.50Ls/3.56 Eur Karstais smiltsērkšķu ogu dzēriens ar ingveru 2.50Ls/3.56 Eur
|
Suite restorāns 10. novembrī no pulksten 19:00 SUITE Restorāna šefpavārs Roberts Lismanis aicina visus gardēžus nobaudīt Mārtiņdienas zosi! Par dzīvo mūziku rūpēsies Aivars Birzmalis (ģitāra). Ikviens Mārtiņš, kurš vakariņos SUITE Restorānā saņems bezmaksas glāzi šampanieša Veuve Cliquot. Nosvinēsim kopā šos skaistos Latviešu svētkus! Galdiņu rezervēšanai lūdzam zvanīt Līvai +371 27884413 vai sūtīt e-pastu uz liva@suitelife.lv
|
Restorāns Eiropa Ja šo nedēļas nogali plānojat pavadīt Jūrmalā, Jums noteikti ir jāiegriežas restorānā Eiropa, kurā no 8 . līdz 10. novembrim Jums būs iespēja baudīt ne tikai īpašos sezonālos ēdienu, bet arī pasūtīt tradicionālo Mārtiņdienas ēdienu – zosi! Mārtiņdienas labākajās tradīcijās gatavota vesela zoss, pasniegta ar piedevām 69,90 Ls / 99,46 Eur (uz 6-8 personām). Viesus gaida arī patīkams pārsteigums no viesnīcas! Īpaši izdevīgas cenas uz numuriem un saunas un džakuzi apmeklējumu!
|
Dikļu pils Teju katram latvietim ir zināms, ka Mārtiņi ir svarīgi svētki – iestājas saimnieciskā gada noslēgums, laukos tiek pabeigti rudens darbi, kā arī 10. novembris ir pirmā ziemas sākuma diena. Senāk kārtīgas saimnieces šajā dienā steidza sarūpēt savai saimei gardu zoss cepeti, kas simbolizē gaismu un uguni. Dikļu pils restorānā Mārtiņdienas zosi būs iespējams nobaudīt 8., 9. un 10. novembrī, kad pils restorāna šefpavārs Jānis Siliņš kopā ar kolēģiem to servēs un piedevas gatavos uz vietas restorānā, savukārt restorāna direktors Jānis Ierasts būs sarūpējis zosij pieskaņotus dzērienus. 8. un 9. novembrī no plkst. 18:00 zoss baudīšana dzīvās mūzikas pavadībā. Tālrunis galdiņa rezervācijai uz Mārtiņdienass zosi – 64207480. Īpašais piedāvājums ar nakšņošanu – Mārtiņdiena Dikļu pilī: vakariņas Dikļu pils restorānā 40 Ls vērtībā, nakšņošana divvietīgā pils istabā, brokastis pils Verandā uz saimnieka rēķina. Cena 2 personām – 80 Ls.
|
Restorāns Colombo Mārtiņdienas speciālā ēdienkarte Piedāvājums ir spēkā no 4.11.2013. līdz 10.11.2013. Pamatēdiens - Zoss krūtiņa ar rudens dārzeņiem medus glazūrā un brūkleņu mērci 13.50 EUR / 9.49 LVL Speciāls piedāvājums 8 – 12 personām (pasūtījums jāveic 24 stundas iepriekš) Krāsnī cepta veselā zoss (5kg) ar kāpostu un ābolu pildījumu, grilētu dārzeņu, kartupeļu un rīsu piedevām un mērcēm
|
Latviešu restorāns Taverna 10% atlaide Mārtiņdienas "zosij". Senlatviešu restorānā sveču gaismā baudot ēdienus un dzērienus, būs arī dzīvā mūzika!
|
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.
|
SADAļU ATBALSTA:
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ziemassvētku gaidīšanas laikā tapis Cēsu novada Ziemassvētku dāvanu un sajūtu ceļvedis. Lielisks palīgs, lai ikviens varētu atrast iedvesmu un | Skatīt vairāk
Latvija
Katrs sapņos un iedomās ir iztēlojies savu Ziemas pasaku. Pavisam noteikti katrs stūrītis šeit ir piepildīts ar ticību un mīlestību, bet ko vēl | Skatīt vairāk
Ziemassvētku tirdziņš Alūksnē ik gadu pulcē daudz alūksniešu, pilsētas viesu, lai satiktos, baudītu Ziemassvētku noskaņu mūziku, iegādātu | Skatīt vairāk
Kantrīmūzikas koncerts un jaunā albuma prezentācija “Klaidonim 20”. | Skatīt vairāk
KOMENTĀRI
|