Travelnews.lv iesaka: restorāni, kur Mārtiņdienā baudīt zosi un citus svētku ēdienus

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv sadarbības restorāni ir sagatavojuši īpašos piedāvājumus tieši Mārtiņdienas laikam, kas tiks atzīmēta jau šajā nedēļas nogalē. Svētku zosi varēs baudīt gan uz vietas restorānā, gan paņemt līdzi un baudīt to mājas atmosfērā.

  
Restorāns Čarlstons

Miķeļdienas piedāvājums
Zupa - Pīles gaļas buljons ar sezonas saknēm, pīles gaļu un svaigiem garšaugiem 2.95 LVL/ 4.20 EUR
Siltā uzkoda - Svilināts zosu aknu muss, pasniegts ar krēmīgu zaļo zirnīšu biezeni, vīnā briedinātām melnām plūmēm, marinētiem mandarīniem un svaigām sinepju kresēm 3.95 LVL/ 5.62 EUR
Pamatēdiens - Kartupeļu – ķirbju biezenis ar cūku pupām, apceptām zoss taukos un karamelizētu kāli, pasniegts ar sarkanvīna – dzērveņu mērci 3.50 LVL/ 4.98 EUR
Papildiniet ar:
+ lēni ceptu – plūkātu sulīgu pīles gaļu 6.00 LVL/ 8.54 EUR
+ grilētu zoss krūtiņu 10.45 LVL/ 14.87 EUR
+ zemā temperatūrā gatavotu pīles stilbiņu 8.00 LVL/ 11.38 EUR
Deserts - Cepts ābols ar skābā krējuma – vaniļas putām un ķirbju kēksa drumstalām 2.95 LVL/ 4.20 EUR
Piedāvājums Jūsu mājas pasākumam
Mārtiņdienas zoss - Sinepju medus glazūrā cepta Mārtiņzoss, pildīta ar āboliem, žāvētām plūmēm un dzērvenēm. Pasniegta ar krāsnī ceptiem kartupeļiem un dārzeņiem vai štovētiem kāpostiem. 6- 9 personām, 99 LVL/ 140.86 EUR ( 6 kg - jēla), jāpasūta 3 dienas iepriekš.

   
 
Restorāns Umami
Jestrā Mārtiņdiena ar lielisko ēdienu mākslinieku Elmāru Tanni
Iedvesmoti no košā gadalaika un lieliskajām rudens veltēm pasākumu telpa UMAMI pavāri ir radījuši tikpat košu un pārsteidzošu garšu niansēm bagātu ēdienkarti.
Priekšēdiens
Karstie pērļu grūbu salāti ar grilētu asinsdesu un smiltsērkšķu mērci 5.95Ls/8.47 Eur
Ceptas zoss-lapu salāti ar rudens āboliem, kazas sieru un dzērveņu vinegretu 6.45Ls/9.18 Eur
Muskatķirbju krēmzupa ar dedzinātu kaņepju eļļu un ceptām ķirbju sēklām 3.95Ls/5.62 Eur
Pamatēdiens
Cepta zoss fileja ar glazētiem kāļiem, garšaugu kartupeļiem un melnā balzama medus mērci 12.45Ls/17.71 Eur
Grilēta gaiļa fileja ar tvaicētu graudu mix, ābolu-plūmju dueli un dzērveņu mērci 8.85Ls/12.59 Eur
Rudens dārzeņu sacepums ar mandeļu drumstalām un sālītiem saldo kartupeļu čipsiem 6.95Ls/9.89 Eur
Deserti
Liesa biezpiena-bizē terīne ar jaukto ogu mērci un apelsīna marmelādi 3.95Ls/5.62 Eur
Ingvera-ābolu un aveņu drumstalu sacepums ar pašmāju vaniļas saldējumu 3.95Ls/5.62 Eur
Dzērieni
Rupjmaizes-cidoniju dzēriens ar meža ziedu medu 2.50Ls/3.56 Eur
Karstais smiltsērkšķu ogu dzēriens ar ingveru 2.50Ls/3.56 Eur

 
  
Suite restorāns

10. novembrī no pulksten 19:00 SUITE Restorāna šefpavārs Roberts Lismanis aicina visus gardēžus nobaudīt Mārtiņdienas zosi!
Par dzīvo mūziku rūpēsies Aivars Birzmalis (ģitāra). Ikviens Mārtiņš, kurš vakariņos SUITE Restorānā saņems bezmaksas glāzi šampanieša Veuve Cliquot. Nosvinēsim kopā šos skaistos Latviešu svētkus! Galdiņu rezervēšanai lūdzam zvanīt Līvai +371 27884413 vai sūtīt e-pastu uz liva@suitelife.lv

 
     
Restorāns Eiropa

Ja šo nedēļas nogali plānojat pavadīt Jūrmalā, Jums noteikti ir jāiegriežas restorānā Eiropa, kurā no 8 . līdz 10. novembrim Jums būs iespēja baudīt ne tikai īpašos sezonālos ēdienu, bet arī pasūtīt tradicionālo Mārtiņdienas ēdienu – zosi! Mārtiņdienas labākajās tradīcijās gatavota vesela zoss, pasniegta ar piedevām  69,90 Ls / 99,46 Eur (uz 6-8 personām). Viesus gaida arī patīkams pārsteigums no viesnīcas! Īpaši izdevīgas cenas uz numuriem un saunas un džakuzi apmeklējumu!

  
 
Dikļu pils
Teju katram latvietim ir zināms, ka Mārtiņi ir svarīgi svētki – iestājas saimnieciskā gada noslēgums, laukos tiek pabeigti rudens darbi, kā arī 10. novembris ir pirmā ziemas sākuma diena. Senāk kārtīgas saimnieces šajā dienā steidza sarūpēt savai saimei gardu zoss cepeti, kas simbolizē gaismu un uguni.
Dikļu pils restorānā Mārtiņdienas zosi būs iespējams nobaudīt 8., 9. un 10. novembrī, kad pils restorāna šefpavārs Jānis Siliņš kopā ar kolēģiem to servēs un piedevas gatavos uz vietas restorānā, savukārt restorāna direktors Jānis Ierasts būs sarūpējis zosij pieskaņotus dzērienus. 8. un 9. novembrī no plkst. 18:00 zoss baudīšana dzīvās mūzikas pavadībā. Tālrunis galdiņa rezervācijai uz Mārtiņdienass zosi – 64207480. Īpašais piedāvājums ar nakšņošanu – Mārtiņdiena Dikļu pilī: vakariņas Dikļu pils restorānā 40 Ls vērtībā, nakšņošana divvietīgā pils istabā, brokastis pils Verandā uz saimnieka rēķina. Cena 2 personām – 80 Ls.

 
 
Restorāns Colombo

Mārtiņdienas speciālā ēdienkarte
Piedāvājums ir spēkā no 4.11.2013. līdz 10.11.2013.
Pamatēdiens - Zoss krūtiņa ar rudens dārzeņiem medus glazūrā un brūkleņu mērci 13.50 EUR / 9.49 LVL
Speciāls piedāvājums 8 – 12 personām (pasūtījums jāveic 24 stundas iepriekš)
Krāsnī cepta veselā zoss (5kg) ar kāpostu un ābolu pildījumu, grilētu dārzeņu, kartupeļu un rīsu piedevām un mērcēm

  
  
Latviešu restorāns Taverna

10% atlaide Mārtiņdienas "zosij". Senlatviešu restorānā sveču gaismā baudot ēdienus un dzērienus, būs arī dzīvā mūzika!

    

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ziemassvētku ceļvedis "ZEM EGLĪTES" Cēsu TIC
Ziemassvētku gaidīšanas laikā tapis Cēsu novada Ziemassvētku dāvanu un sajūtu ceļvedis. Lielisks palīgs, lai ikviens varētu atrast iedvesmu un | Skatīt vairāk
Latvija
 "Ziemas pasaka" Durbes pils pagalmā Tukuma TIC
Katrs sapņos un iedomās ir iztēlojies savu Ziemas pasaku. Pavisam noteikti katrs stūrītis šeit ir piepildīts ar ticību un mīlestību, bet ko vēl | Skatīt vairāk
Alūksnes pilsētas Ziemassvētku tirdziņš Alūksnes TIC
Ziemassvētku tirdziņš Alūksnē ik gadu pulcē daudz alūksniešu, pilsētas viesu, lai satiktos, baudītu Ziemassvētku noskaņu mūziku, iegādātu | Skatīt vairāk
Grupas “Klaidonis” jubilejas svinības Tukuma TIC
Kantrīmūzikas koncerts un jaunā albuma prezentācija “Klaidonim 20”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.08008504sec.