SemaraH Hotels aicina uz pasākumu «Sapņu kāzas»

Kāzu svinībām veltīts pasākums ''Sapņu kāzas'' norisināsies vienā no ''SemaraH Hotels'' tīkla viesnīcām ''SemaraH Hotel Lielupe'', Bulduru prospektā 64/68, Jūrmalā š.g. 22.februārī no 14.00 līdz 18:00. Ieeja bezmaksas.

Pasākums ''Sapņu kāzas'' notiks viesnīcas pirmajā stāvā, prezentējot plašu spektru iespēju, ko viesnīca ''SemaraH Hotel Lielupe'' sniedz šī neaizmirstamā pasākuma svinību norisei. Kā arī desmitajā stāvā būs apskatāma banketu zāle ar lielisku panorāmu.

''SemaraH Hotels'' radīs svētku atmosfēru un pasākuma ''Sapņu kāzas'' laikā katru apmeklētāju gaida īpašie kāzu piedāvājumi, mūziķu un dejotāju priekšnesumi, stilistu, floristu un dekoratoru konsultācijas, pasakainas kāzu kleitas, izlozes un citi pārsteigumi. Katrs viesis piedalās loterijā, kuras balvu fondā ir vairākas lieliskas dāvanas no sadarbības partneriem, galvenajā balvā ir svinīgā banketa zāles īre 500 eiro vērtībā kādā no ''SemaraH Hotels'' viesnīcām 2015.gadā.

Kāzu pasākums ''Sapņu kāzas'' palīdzēs viesiem tikt galā ar sarežģīto plānošanas posmu, ļaujot klātienē iepazīties un iegūt interesantus piedāvājumus no daudziem šīs industrijas pārstāvjiem – pasākumu plānošanas aģentūrām, kāzu saloniem, fotogrāfiem, skaistumkopšanas saloniem utt.

''SemaraH Hotels'' viesnīcām ir bagāta pieredze kāzu banketu rīkošanā un apkalpošanā, jebkuras jaunā pāra vēlmes tiek ņemtas vērā un realizētas dzīvē. Restorāna telpas pirmajā stāvā ir pilnībā atjaunotas, tādejādi iegūstot ne tikai jaunus vaibstus, bet arī radot svētku noskaņu tik īpašām svinībām. Savukārt, 10.stāva banketu zālē, kāzu svinības iegūs sevišķi romantisku noskaņu, jo tās skats paveras uz jūras liedagu no putnu lidojuma augstuma. Papildus ''SemaraH Hotel Jomas Sēta'' kāzu svinībām piedāvā unikālu iespēju, kuras nosaukums ir ''Nopērc viesnīcu'' – katrs var savos svētkos sajusties, kā viesnīcas saimnieks uz vienu dienu.

''SemaraH Hotels'' ir jauna viesnīcu ķēde Rīgā un Jūrmalā. Plašāku informāciju par ''SemaraH Hotels'' viesnīcu piedāvātajām iespējām meklējiet lapā www.semarahhotels.com.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izcila 3 zvaigžņu viesnīca Rīgas centrā! Viktorija
Viesnīca Viktorija atrodas atjaunotā jūgendstila ēkā, Rīgas centrā, 15 minūšu pastaigas attālumā no Vecrīgas. | Skatīt vairāk
no 30 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.10.2024 - 08.10.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Ivo Fomina koncerts “Mans ceļš” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26.oktobrī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā ar koncertprogrammu “Mans ceļš” viesosies Ivo Fomins. | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.10.2024 - 08.10.2024 KINO Krāslavas kultūras namā Krāslavas TIC
Filmu seansi no 22.septembra līdz 6.oktobrim. | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.14873004sec.