Saulkrasti aicina uz tradicionālo orientēšanās spēli "Saburto Saulkrastus!"

2015. gada 2. maijā, godinot LR Neatkarības atgūšanas 25. gadadienu, aicinām uz sarīkojumu "Saburto Saulkrastus!" - tradicionālā orientēšanās spēle vairākos maršrutos, pūtēju orķestru koncerts "Lai skan un atbalsojas!" un noslēgumā - latviešu roka leģendas - grupa "Colt".

2. maijā Saules laukumā "Saburto Saulkrastus!":

17.00 - orientēšanās Saulkrastos "Saburto Saulkrastus!" vecākiem ar bērniem, arī pavisam maziem orientieristiem (ratiņos). Aicināsim visus atrast 10 kontrolpunktus, kuros "noslēpušies" Saulkrasti! Reģistrācija no 16.30, starts - 17.00!

19.00 - pūtēju orķestru koncerts "Lai svētki skan un atbalsojas!" - pūtēju orķestris "Neibāde" visiem par prieku muzicēs kopā ar PO "Lemisele", Ugales pūtēju orķestri un pūšamo instrumentu kvintetu "Rīga", kā arī būs īpašie viesi - deju grupa "Majorettes Latvia" un solisti Laura Leotjeva un leģendārais Žoržs Siksna.

22.00 - orientēšanās spēles otrais un trešais maršruts - gan drosmīgiem kājāmgājējiem, gan autobraucējiem būs jāatrod 10 kontrolpunkti, kur - atkal! - būs paslēpts Saulkrastu vārds. Reģistrācija no 21.00, starts - 22.00.

23.00 - latviešu roka leģendas - grupa "COLT" un, protams, apbalvošana.

Dalība spēlē brīva, jāparūpējas par ērtiem apaviem, atbilstošu apģērbu un atstarojošiem elementiem apģērbā. Autobraucēji ir atbildīgi par ceļu satiksmes noteikumu ievērošanu un auto tehnisko stāvokli! Nepilngadīgajiem spēles dalībniekiem iespēja piedalīties otrajā un trešajā spēles maršrutā - tikai pieaugušo pavadībā!

Vairāk informācijas: www.visitsaulkrasti.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brīvdienu ceļvedis "PRETĪ AUGSTUMIEM" Cēsu TIC
Ieskaties jaunajā Cēsu novada brīvdienu ceļvedī un iedvesmojies neaizmirstamām brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Rudens baudĒŠANAS dienas Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 14. līdz 20. oktobrim, Jelgavā un tās apkārtnē norisināsies gardēžu svētki - “baudĒŠANA Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.09.2024 - 09.10.2024 Ciemos pie NeParastā barona Bumbiera  Madonas TIC
NeParastumi Ērgļu pusē- barona Bumbiera "Bumbiermuižā". Viņš pats šeit iegriežas reti, tādēļ viesiem ir iespēja nakšņot muzikālajā sveču | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.10.2024 - 10.10.2024 Izrāde "Lielguļamā gulta" Tukuma TIC
Brīvdienu komēdija svingeru ritmos - Slampē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.05485296sec.