Kino, specefekti un kauju imitācija kinopilsētā Cinevilla

2015. gada 11. jūlijā kinopilsētā Cinevilla ikvienu apmeklētāju gaida piedzīvojumu pilna diena. Jau no plkst. 11 varēs vērot 1918. gada brīvības cīņu kauju imitācijas mēģinājumu, bet plkst. 13 norisināsies pats uzvedums, kurā piedalīsies aptuveni 70 cīnītāji, savukārt plkst. 16 līdzīgā imitācijā tiks atainotas 1944. gada aizsardzības kaujas Kurzemē, kurās piedalīsies aptuveni 120 dalībnieki. Abas kauju imitācijas norisināsies Lielpilsētas daļā, apmeklētājiem būs iespēja vērot, filmēt un fotografēt. Pasākumu organizē biedrība "Latviešu karavīrs", kauju rekonstrukcijās piedalīsies arī rekonstrukcijas viesi no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, kas papildinās tehnisko nodrošinājumu un specefektu - kaujas ainu izveidi, lai skatītājiem tas paliktu atmiņā kā neaizmirstams piedzīvojums.

Abu kauju starplaikos paredzēta militāras tehnikas, II Pasaules kara vieglo un smago transportlīdzekļu, un ieroču ekspozīcijas apskate, 20.gs. perioda karavīru formas tērpu ar uzkabi un ieročiem uzlaikošana, par atsevišķu samaksu iespēja izšaut no dažādu veidu salūtieročiem.

Visas dienas garumā kinopilsētas Cinevilla apmeklētājiem būs iespēja piedalīties piedzīvojumā "Rīgas Sargu izaicinājums", kurā paredzēta aktīva darbība ģimenēm, draugu lokam, kompānijām. Leģendas kontrolpunkti ar tehnisko nodrošinājumu un instruktoru klātbūtni būs izvietoti dažādos Cinevillas brīvdabas objektos. Būs iespēja piedzīvot gan "Safari braucienu", gan "Piedzīvojumu pie Zvejnieka dēla", "Izpletņa vilkšanu", "Dūmu vagona piedzīvojumu", "Rīgas Sargu šautuvi" un " Zirnekļa cilvēka piedzīvojumu".

Visas dienas garumā Mazpilsētas daļā darbosies Cinevillas krodziņš, brīvdabas bērnu laukums un tirdziņš ar lauku labumiem un našķiem.

Uz tikšanos kinopilsētā Cinevilla jau 11. jūlijā, kur katrs aicināts aktīvi izbaudīt kino aizkulišu dzīvi un saprast, ka būt aktierim nav viegli, bet ir interesanti!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kapteiņa Granta bērni Bauskā Bauskas TIC
Bauskas Kultūras centrā dodies piedzīvojumiem bagātā, bezgalīgā ceļojumā apkārt visai pasaulei! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.10.2024 - 12.10.2024 Atvērto durvju diena pie Piena aitām Bauskas TIC
Tev ir iespēja piedalīties meistarklasē un citās aktivitātēs kopā ar "Piena aitas" un Z/S "Krišjāņi" saimnieci! Pieteikšanās līdz 10.oktobrim! | Skatīt vairāk
Rudens baudĒŠANAS dienas Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 14. līdz 20. oktobrim, Jelgavā un tās apkārtnē norisināsies gardēžu svētki - “baudĒŠANA Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Halovīnu parks Bauskā Bauskas TIC
No 17. oktobra līdz 10. novembrim esat aicināti piedzīvot īstu Halovīna burvību katru dienu no plkst. 15:00 līdz 22:00. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.82240391sec.