Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām.

„Restaurant Service” sadarbībā ar „BIBLIOTĒKA No1 Restorāns” kā pirmie Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām.

21. novembrī mājīgajās „BIBLIOTEKA No1 Restorāns” telpās tika aizvadītās banketu rīkotāja  „Restaurant Service” demonstrāciju vakariņas, kuru laikā pasākuma viesi tika aicināti doties šefpavāra Māra Jansona  9 kārtu garšas ceļojumā. Šis pasākums tika rīkots, ar mērķi iepazīstināt pasākumu rīkotājus un uzņēmumu pārstāvjus ar jaunumiem „Restaurant Service” piedāvājumā, un ļaut pasākumu rīkotājiem iejusties pasākumu viesu lomā. Paralēli 9 izciliem ēdieniem un īpaši piemeklētiem dzērieniem, vakariņas tika papildinātas ar aizraujošām demonstrācijām no šefpavāra Māra Jansona.

Inese Dzelme: „BIBLIOTĒKA No1 Restorāns” un „Restaurant Service” vadītāja: „Sekojot līdzi tirgus tendencēm un izmaiņām pieprasījumā, mums jau sen bija skaidrs, ka ir laiks rīkoties un piedāvāt augstākās restorānu kvalitātes apkalpošanu arī lielākam viesu skaitam un izbraukuma svinībām, tādēļ apvienojot nozares profesionāļus esam radījuši pavisam jaunu un pagaidām unikālu piedāvājumu Latvijā, kas ļauj līdz pat 9 kārtu degustāciju ēdienkarti nodrošināt līdz pat  200 personām. Tas nozīmē, ka tagad rīkojot svinības jums ir iespēja iegūt restorāna kvalitāti arī ārpus restorāna telpām, tādējādi iznesot svētkus pavisam citā līmenī.”

Mūsu novērojumi liecina, ka aizvien lielāku lomu pasākumos ieņem gastronomiskais baudījums. Ja pirms kāda laika rīkojot svinības to organizatori lielāko uzmanību veltīja izklaides sadaļai, ēdienu atstājot otrajā plānām, tad tagad pasākumu viesi par daudz nozīmīgāku kritēriju veiksmīgam notikumam ir atzinuši ēdienu un dzērienu kvalitāti . Vēl vairāk -cienasts un tā pasniegšanas veids (prezentācija) nu jau ir kļuvuši par daļu no izklaidējošās programmas, jo bez augstvērtīgas maltītes pasākuma viesi lielu vērību pievērš tā noformējumam, aksesuāriem un radošai pasniegšanai.

Kā atzīst šefpavārs Māris Jansons: „Izbraukuma banketi ar degustāciju ēdienkarti, protams, prasa daudz rūpīgāku gatavošanos un lielāku piepūli no mūsu puses, jo neatkarīgi no pasākuma norises vietas, kvalitāte nedrīkst tikt ietekmēta. Paralēli personāla, trauku, ēdienu un dzērienu sagatavošanai, mums jāparūpējas arī par tehnisko nodrošinājumu, virtuves iekārtām, aprīkojumu un vienmēr jābūt gataviem neparedzētiem apstākļiem. Taču mūsdienās kad tehnoloģiju attīstība iet straujiem soļiem uz priekšu, iespējas ar katru brīdi palielinās un es teiktu, ka šodien ir iespējams jau gandrīz jeb kas. ”

Izcilas svinības nav iedomājamas arī bez elpu aizraujošiem kūku un desertu šedevriem, tādēļ pasākuma  noslēgumā viesi tika aicināti iepazīties ar  „BIBLIOTĒKA No1 Restorāns” konditores Airitas Jurčikas sagatavoto desertu degustāciju un nobaudīt ap 20 klasiskiem un radoši spilgtiem gardumiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aviobiļetes - kūrortu galamērķi Estravel Latvia
Aviobiļešu izpārdošana lidojumiem - no Rīgas // Ziemassvētki un Jaunais gads // Īpašās Melnās piektdienas akcijas | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.11.2024 - 29.11.2024 Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs Liepājas reģiona TIB
Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra radošie kolektīvi novembrī aicina uz siltiem un rudenīgi krāsainiem pasākumiem. | Skatīt vairāk
MSC Cruises - Melnās piektdienas akcija Estravel Latvia
Atlaide līdz 50% kruīziem 2024. gada nogalei un 2025. gadam, no 4 līdz 22 naktīm | Skatīt vairāk
no 299 EUR
Īsās brīvdienas Somijā Estravel Latvia
3 naktis Ranua kūrortā, brokastis // papildu aktiviātes - Ziemassvētku egles meklēšana, svētku vakariņas // Piedāvājums no 3 naktīm | Skatīt vairāk
no 262 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.34311199sec.