Autors: Artis Spertāls
Avots: BalticTravelnews.com/LiveRiga.com
Jau nākamnedēļ (9. - 15. oktobris) vairums Rīgas labāko restorānu vērs savas durvis īpašam pasākumam - Rudens Rīgas restorānu nedēļai.
Rudens Rīgas restorānu nedēļas laikā labākie Rīgas restorāni ver durvis visiem gardēžiem, kuri ir gatavi ļauties baudpilnam garšas piedzīvojumam par īpaši pievilcīgu cenu – 15 vai 20 eiro par trīs ēdienu maltīti. Kā vienmēr, restorānu piedāvājums būs balstīts sezonalitātē - piedāvājumā ir ļoti daudz sēņu, sakņaugu un zivju ēdienu. Ar pilnu restoranu piedāvājumu iespējams iepazīties ŠEIT.
Reklāma

Restorānu nedēļa ir īpašs pasākums, kas, vismaz Rīgā, norisinās divas
reizes gadā (pavasarī un rudenī). Restorānu nedēļa norisinājusies arī
Valmierā un Siguldā - kā arī abās Vidzemes pilsētās norisināsies arī šā
gada rudenī - tomēr pēc Rīgas restorānu nedēļas (Valmierā un Siguldā -
novembra sākumā). Visu nedēļu ikvienam šo pilsētu iedzīvotājam un viesim
ir iespēja baudīt
konkrētās sezonas labākos produktus, kurus pagatavo pieredzes un izdomas
bagāti šefpavāri, piešķirot katram ēdienam mūsdienīgu un izsmalcinātu
garšu. Kas ir vēl īpašāk - Restorānu nedēļas laikā maltītes ir pieejamas
par īpaši draudzīgām cenām - respektīvi 3 ēdienu baudījums izmaksā
tikai 15 vai 20 eiro, par ko nereti šādas klases restorānos var nobaudīt
tikai vienu ēdienu.
Restorānu nedēļas mērķis ir popularizēt
restorānu kultūru Latvijā, uz restorāniem "aizvilinot" arī tos, kuri
ikdienā izvairās no šādām vietām - vai nu cenas, baiļu vai nezināšanas
dēļ. Šajās dienās tad iespējams iepazīt Rīgas labākos restorānus, apkalpošanu, atmosfēru, kā arī, protams, - ēdienus tajos. Un tad vēlāk - atgriezties!
Links uz Facebook eventu: https://www.facebook.com/events/988736124602371/
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.