Pasaules klases viskija festivāls «Riga Whisky & Friends» Rīgā jau septembrī

Pasaules klases viskija festivāls «Riga Whisky & Friends» Rīgā jau septembrī

Rīgas viskija festivāls, kas top Riga Wine & Champagne, Baltijas skaļāko šampanieša un vīna svētku, komandai sadarbojoties ar Lauri Grasu no Mākoņa un Dzērienu meistarklasēm, gardēžus un dzērienu mīļotājus Rīgas cirkā gaidīs 2024. gada 21. septembrī. Izzināt viskija, citu augstas raudzes dzērienu un kokteiļu kultūru festivālā varēs īpašā viskiju parādē, kas vienuviet pulcēs gan vadošos dzērienu importētājus un zīmolus, gan ekspertus un šefpavārus, gan arī gardēžus no visas Baltijas!

Riga Whisky & Friends festivālu organizatori iecerējuši kā labi apmeklētu un gardēžu aprindās cienītu viskija un citu augstākās raudzes stipro dzērienu parādi, piedaloties vadošajiem importētājiem, Baltijas un pasaules klases viskija, dzērienu un kokteiļu ekspertiem, kā arī gardēžiem – labu dzērienu un ēdienu cienītājiem.

Rīgas cirks viskija parādes laikā būs pārvērsts īstā viskija paradīzē – viesiem būs iespēja “apmeklēt” visu importētāju un zīmolu stendus, degustējot dzērienus pēc sirds patikas. Ierodoties cirkā, viesi saņems Viskija parādes katalogu un programmu, kā arī viskija glāzi un pārīti žetonu, ar kuriem tikt arī pie retiem un ekskluzīviem dzērieniem.

Viskija svētku dalībnieki – zīmoli un importētāji– izvietosies gan cirka lielajā arēnā, gan balkonā, kā arī pagalmā un “Zirgu stallī”, kur tiks iekārtota meistarklašu zona, bet kokteiļi labāko bārmeņu izpildījumā tiks servēti bārā. Cigāri, viskija zīmolu vēstnieku stāsti, laba mūzika un ballīte, kā arī citi neiztrūkstoši viskija draugi arī būs klāt!

Kad?

Sestdien, 21. septembrī

18.00–21.00 Riga Whisky & Friends parāde, meistarklases un šefpavāri Rīgas cirkā

21.00–23.00 Riga Whisky & Friends afterparty (iekļauts biļetes cenā)

Šefpavāri & viskijs!

Līdzīgi kā Riga Wine & Champagne notikumos, arī viskija parādē galdā tiks likti labāko Latvijas un Baltijas šefpavāru gardumi – viskijam un stiprajiem dzērieniem piemērotas uzkodas un ēdieni par simbolisku papildu maksu.

Ciemos brauc Endrū Džefords!

Endrū Džefords (Andrew Jefford), kurš ir regulārs viesis Riga Wine & Champagne festivālā, daudziem gardēžiem pazīstams kā neticams vīnu stāstnieks, Financial Times vīna sleju autors. Tomēr tikai retais zinās, ka Endrū ir arī izcils viskiju pazinējs, tai skaitā populārās viskija grāmatas Whisky Island: A portrait of Islay and its whiskies autors.

Festivāla apmeklētājus Endrū izglītos dūmakaino Ailejas viskiju pasaulē – viņa zināšanās uzsūkt apmeklētāji varēs gan meistarklasēs 21. septembra parādē, gan festivāla atklāšanas vakariņās 20. septembra vakarā (biļešu tirdzniecība uz vakariņām tiks uzsākta nedaudz vēlāk).

Festivāla biļetes: 21. septembra Riga Whisky & Friends parādes biļetes jau pieejamas bilesuserviss.lv, kā arī festivāla mājaslapā: https://www.rigawhiskyfriends.com/biletes

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.07.2024 - 11.08.2024 KANDAVAS GAISA BALONU FESTIVĀLS 2024 Tukuma TIC
Kandavas gaisa balonu festivāls būs no 9.līdz 11.augustam. Precīzāka svētku programma vēl sekos. | Skatīt vairāk
Latvija
Itāļu dzīves garša Stāmerienas pilī Gulbenes novada TIC
Jau trešo gadu pēc kārtas Stāmerienas pils 24.augustā aicina piedzīvot Itāļu dzīves garšas svētkus. | Skatīt vairāk
Grobiņā ātrākais moto pasākums šogad Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs
“Street Race” - ātruma braucienu paraugdemonstrējumi. Tajos aicināts piedalīties ikviens motobraucējs ar savu spēkratu. Bikini Bike Wash, ballīte, | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.08.2024 - 10.08.2024 Populārās mūzikas festivāls FEST FĀZE Tukuma TIC
Kad? 9.-10.augusts. Kur? Klasicisma pērlē - pie Zentenes pils, Tukuma novadā. Biļetes iegādājamas www.fazeevents.lv/biletes. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73531485sec.