Ar Alisi Brīnumzemē Mežaparkā atgriežas «Garden of Lights»

Ar  Alisi Brīnumzemē Mežaparkā atgriežas «Garden of Lights»

Galvaspilsētas iedzīvotāju un viesu iecienītā starptautiskā multimediju gaismas izstāde "Garden of Lights" atgriežas Mežaparkā: no 2024. gada 18. oktobra apmeklētājiem būs iespēja piedzīvot jaunu, aizraujošu un vizuāli pārsteidzošu pieredzi – "Garden of Lights", kur šogad par galveno tēmu izvēlēta slavenā pasaka "Alise Brīnumzemē".

"Garden of Lights" ir brīvdabas multimediju gaismas izstāde, kas apvieno gaismas instalācijas, projekcijas un skaņu efektus, veidojot neaizmirstamu pieredzi, kur fantāzija satiekas ar realitāti. Šogad galvenais stāsts ir pasaka "Alise Brīnumzemē", kas aizvedīs gan lielus, gan mazus apmeklētājus brīnumainā ceļojumā cauri pazīstamiem pasakas sižetiem. Būs iespēja satikt tādus iemīļotus tēlus kā Trakais cepurnieks, Češīras kaķis, Karaliene un daudzus citus, kas iedzīvināti, pateicoties modernām tehnoloģijām un vairāk nekā 72 000 LED lampām.

“Mēs vienmēr esam vēlējušies radīt vietu, kur tumšajos ziemas mēnešos ģimenes varētu sanākt kopā, iedvesmoties un smelties pozitīvas emocijas. Šogad mēs ar lielu prieku iepazīstinām Rīgas iedzīvotājus un apmeklētājus ar jaunu izstādi, kur tehnoloģijas, pasakas un radošums satiekas, lai veidotu neaizmirstamus mirkļus”, stāsta “Wonderful Lighting” vadītājs Mihals Čojnacki.

Izstādes galvenās atrakcijas ietver vairāk nekā 80 apgaismotas 3D laternu skulptūras, interaktīvas gaismas takas un dažādus fotopunktus, kur ikviens varēs iemūžināt atmiņas šajā īpašajā gaismas pasaulē. Tāpat būs pieejamas multimediju atrakcijas, kas mijiedarbosies ar apmeklētājiem, piedāvājot aizraujošu un izzinošu pieredzi. Viesiem būs iespēja piedalīties āra spēlē, izmantojot īpašu mobilo lietotni, kas piedāvās jautājumus un uzdevumus, balstītus uz pasakas tēmu – labākie iegūs balvas no "Garden of Lights".

Biļetes uz izstādi jau ir pieejamas iepriekšpārdošanā, un tās iespējams iegādāties "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās. "Garden of Lights" Mežaparkā, Ostas prospektā 11, būs atvērts katru dienu, četrus mēnešus — no 18. oktobra līdz 2025. gada 2. martam, tostarp arī brīvdienās un svētku dienās. Parka darba laiks darba dienās būs no 17:00 līdz 21:00, bet brīvdienās un svētku dienās — no 17:00 līdz 22:00. Izstāde būs pieejama vakara un nakts stundās, kad tumsa radīs īpaši romantisku un burvīgu atmosfēru. Ģimenes ar bērniem, draugi un arī tehnoloģiju cienītāji ir aicināti ienirt šajā pasaku un gaismas pilnajā pasaulē.

"Garden of Lights" ir izveidots sadarbībā ar starptautisko kompāniju "S4 Lights", kas ir līderis multimediju apgaismojuma tirgū un ir radījusi gaismas objektus tādām slavenām izklaides vietām kā "Disneyland" un "SeaWorld". Viņu multimediju gaismas izstādes ir kļuvušas par populāru atrakciju visā Eiropā un ASV, kur jau norisinājušies 15 šādi pasākumi ar vairāk kā 2,5 miljoniem apmeklētāju.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.09.2024 - 11.10.2024 Baudi rudeni dabas takās Bauskas novadā! Bauskas TIC
Atklāj senāko zemgaļu, augstāko iekšzemes, iespaidīgākās karsta kritenes Latvijā, mītisko Dievdārziņu un salu, kur Mūsai un Mēmelei satekot, | Skatīt vairāk
Latvija
Piesakies pirts skolai Lielzemenēs Bauskas TIC
2024. gada 27.oktobrī savas mācības uzsāks jaunā pirtnieku un pirtsmīļu grupa. Tev ir iespēja pievienoties! | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku ar autofotoorientēšanos Bauskas TIC
19.oktobrī notiks autofotoorientēšanās brauciens "Bauska 2024" | Skatīt vairāk
Īpašais rudens/ziemas piedāvājums Nurmuižas pils
Baudiet romantisku atpūtu muižā ar Smēdes SPA apmeklējumu, prosecco, vakariņām un gardām brokastīm nākamajā rītā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.08406806sec.