Rīgas modes nedēļas laikā notiks pasākumi visiem interesentiem

Rīgas modes nedēļas laikā notiks pasākumi visiem interesentiem

No 2024. gada 28. līdz 31. oktobrim Rīgā norisināsies Riga Fashion Week. Šosezon, ciešā sadarbībā ar Itālijas vēstniecību Latvijā un Itālijas Tirdzniecības aģentūru Stokholmā, modes nedēļas programmā iekļauti pasākumi, kas veltīti Itālijas modei un ir pieejami visiem interesentiem.

Trešdien, 30. oktobrī, notiks publiska saruna "Mode kā mantojums" ar pazīstamo modes vēsturnieku Mateo Odžello (Itālija) un dizaineri Laimu Jurču (Latvija). Saruna norisināsies pasākumu sērijas «Caffè Young Italy» ietvaros, kuras mērķis ir apvienot Itālijas un Latvijas radošo industriju pārstāvjus un profesionāļus. Pasākuma vadītājs būs Latvijā pazīstamais izpildītājs Markus Riva. Pasākumā varēs piedalīties tikai ar iepriekšēju reģistrāciju.

«Gan Itālijā, gan Latvijā jauno talantu darbos mēs varam redzēt, kā mijiedarbība starp tradīcijām un inovācijām rada neticamu radošo enerģiju,» komentē Itālijas vēstnieks Rīgā Alesandro Monti. «Tas īpaši attiecas uz mūsu modes industrijām, un mēs lepojamies, ka varam rīkot diskusiju par šo tēmu kopā ar Rīgas modes nedēļu un Latvijas Mākslas akadēmiju.»

Nākamajā dienā, 31. oktobrī, Forum Cinemas notiks leģendārā itāļu dizainera Salvatore Ferragamo, kurš radīja apavus Holivudas zvaigznēm un kluso filmu laikmeta izcilākajiem projektiem, dzīvei veltītās filmas "Salvatore: Shoemaker of Dreams" demonstrācija. Filmu varēs noskatīties ikviens interesents ar iepriekšēju reģistrāciju.

Salvatore Ferragamo bija slavens itāļu apavu dizainers un viens no modes industrijas pionieriem, kurš pazīstams kā "zvaigžņu kurpnieks". Viņš izveidoja tāda paša nosaukuma zīmolu, kas kļuva par augstas klases stila un kvalitātes simbolu, un radīja unikālus modeļus, kurus nēsāja daudzi tā laika slaveni cilvēki, tostarp Merilina Monro, Grēta Garbo un Odri Hepberna.

Sekojiet RFW jaunumiem sociālajos tīklos Facebook, Instagram un vietnē www.rfw.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu rudens ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Jelgavas TIC ir sagatavojis skolēnu rudens ceļvedi, kur idejas izzinošai dienas pavadīšanai Jelgavā un Jelgavas novadā atradīs kā klases, tā ģimenes | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.10.2024 - 30.10.2024 Bezmaksas objekti – jā, Tu nepārlasīji! Bauskas TIC
Dodies Bauskas novadā uz objektiem, kas pieejami bezmaksas! Dabas takas un parki, vides objekti, māksla, arhitektūra, kulta vietas, pat sala, rātsnams un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.10.2024 - 02.11.2024 Augšdaugavas novada pasākumi oktobrī TAKA
Augšdaugavas novada kultūras pasākumi oktobrī. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.10.2024 - 02.11.2024 Liels & Vegāns Burzma
Pie manis Pasaules Vegānā Diena. Paķer draugus un tiekamies ne tikai baudīt vegānos ēdienus visas dienas garumā, bet arī kopā izglītoties! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::9.59355092sec.