Jūrmala aicina uz rudens gadatirgu Mellužu estrādē

Jūrmala aicina uz rudens gadatirgu Mellužu estrādē

Noslēdzot vasaras pasākumu aktīvo sezonu Mellužu estrādē, Jūrmala aicina uz Mellužu gadatirgu, kas Mellužu estrādē norisināsies jau šo sestdien, 2024. gada 14. septembrī, no plkst. 11.00 līdz 16.00.

Šogad rudens gadatirgus Mellužu estrādē (Mellužu prospektā 6) solās būt plašs un bagātīgs – savu preci tirgus apmeklētājiem piedāvās vairāk nekā 70 Latvijas zemnieki, amatnieki un mājražotāji.

Piedāvājumā – Latvijas dārzos un laukos auguši āboli, bumbieri, plūmes, cidonijas, Latgales pusē audzēti arbūzi, būs arī tomāti, gurķi un citi dārza labumi. Tiem, kuri nav paspējuši sagatavot konservējumus ziemai, būs iespēja tos iegādāties tirdziņā.

Tirgū būs nopērkami kaņepju, priežu čiekuru un biškopības produkti imunitātes stiprināšanai ziemā. Būs arī visdažādākie našķi – piparkūkas, vafeles, čipsi, dažādu veidu popkorns, karameles, Austrumu saldumi, zefīri un citi gardumi.

No Dundagas puses uz tirgu tiks vesta saldskābā maize un sklandrauši, no zvejnieku ciemiem – plašs  kūpināto zivju un zivju delikatešu piedāvājums, būs arī bagātīgs gaļas kūpinājumu klāsts, savukārt no Madonas puses – speciāli Mellužu gadatirgum sieti un gatavināti sieri. Tirgū varēs iegādāties Latvijā ražotus stipros dzērienus, vīnu un sidru.

Arī amatnieki gadatirgum sagatavojuši plašu piedāvājumu – apģērbi lieliem un maziem, aksesuāri un rotas – no etnogrāfiskām līdz mūsdienīgām, mājas tekstils un vilnas dzija. Jūrmalas amata meistari piedāvās klūgu un skalu pinumus, tirgū būs nopērkamas dažādas koka lietas mājai, keramikas un ādas izstrādājumi, kā arī sveces, Ķemeru dūņu kosmētika, kartes un grāmatas, sapņu ķērāji, stikla vēja zvaniņi un vēl daudz citu darinājumu, ko ir vērts apskatīt un arī iegādāties.

Svētkus kuplinās muzikāla koncertprogramma: plkst. 11.00 uzstāsies grupa “Zaļā galma kapella”, plkst. 12.30 – “Sunny Groove Dixie”, bet plkst. 14.30 koncertēs pūtēju orķestris “Jūrmala”.

Pasākuma laikā tiks fotografēts un filmēts, materiāli var tikt izmantoti publicitātei.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.09.2024 - 15.09.2024 Izrāde AIZKAVĒJUSIES MĪLA Tukumā Tukuma TIC
15. septembrī pulksten 15:00 Tukuma pilsētas Kultūras nama mazajā zālē "Azote". | Skatīt vairāk
Latvija
KINO DIENA. Animācijas filma "STRAUME"  Tukuma TIC
Šo KINO DIENAS sezonu sāksim īpaši - ar tikai 1 filmu 22.septembrī pulksten 16:00. | Skatīt vairāk
ORĶESTROMĪMA | Tukumā Tukuma TIC
“Orķestromīma” ir jaunākiem skolēniem radīta atraktīva un dzirkstoša koncertizrāde, kas vedīs skatītājus cauri kino pasaulei | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.09.2024 - 18.09.2024 Sajūtu vakars LVM Kalsnavas arboretumā Madonas TIC
18. septembrī ar jauku vakara pasākumu kopā ar apmeklētājiem tiks atzīmēta LVM "Kalsnavas arborētuma" dzimšanas diena | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.36529613sec.