Piedzīvo neaizmirstamu vasaru Cēsu novadā ar brīvdienu ceļvedi «SAULI TVEROT»

Piedzīvo neaizmirstamu vasaru Cēsu novadā ar brīvdienu ceļvedi «SAULI TVEROT»

Iestājoties vasaras sezonai, pieejams kļuvis Cēsu novada brīvdienu ceļvedis, kas palīdzēs novada viesiem un iedzīvotājiem aizvadīt vasaru “SAULI TVEROT”! Ceļvedī apkopotas daudzveidīgas idejas aizraujošiem vasaras piedzīvojumiem, interesanti un sirsnīgi stāsti par ievērojamām vietām un cilvēkiem Cēsu novadā, kā arī noderīgi padomi, kā aktivitātes dabā aizvadīt droši!

Dabas cienītājiem ceļvedī atrodama informācija par sešiem dažādiem pārgājienu, velosipēdu un laivu maršrutiem, kā arī idejas mierpilnai laika pavadīšanai dabā. Kultūras un vēstures izzinātājiem lasāms stāsts par Līgatnes pārceltuvi, skatāmas idejas Cēsu novada bagātā kultūras mantojuma izpētei, apmeklējot amatniecības darbnīcas, baudot vietējo mājražotāju gardumus, kā arī piedaloties ekskursijās Līgatnē ar leģendāru minibusu.

Elpu aizraujošu piedzīvojumu meklētājiem ceļvedī apkopoti noderīgi ieteikumi un idejas aktīvajai atpūtai vasarā pie ūdenstilpnēm, bet mierpilnas atpūtas cienītāji var iedvesmoties 2 dienu atpūtai un pilsētas izpētei Cēsīs, kā arī gūt ieskatu unikālās novada naktsmītnēs. Novada sirdscilvēki šajā ceļvedī dalās savus stāstos un pieredzē, lai iedrošinātu lasītājus mesties piedzīvojumos, bet Piebalgas slejā atklājas 800 gadu jubilejas svinību ieceres.

Neparastu pieredžu alkstošajiem ceļvedī atrodami arī ierosinājumi jaunu sajūtu gūšanai - visas vasaras garumā Cēsu novadā iespējams iepazīt 24 novada tūrisma apskates objektus, apceļošanas akcijas “Tavs olimpiskais starts Cēsu novadā!” ietvaros. Turpretim jau jūlija noslēgumā ikvienam būs iespēja piedalīties kopīgā pārgājienā “Viena diena Latvijā kā katra diena Spānijā”. Cēsu novads aicina pievienoties pārgājieniem Cēsis-Līgatne un Līgatne-Sigulda, ko ievadīs Zanes Eniņas, grāmatas “Santjago ceļš: plāksteris pēdām un sirdij” autores stāstījums 26. jūlijā Cēsīs.

Ceļvedis atrodams mājaslapā visit.cesis.lv vai šeit.

Plašāku informāciju par Cēsu novada ceļvežiem un tūrisma piedāvājumiem var atrast mājaslapā visit.cesis.lv vai sociālajos medijos Facebook @turisms_cesis un Instagram @visit_cesis!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
Latvija no 150 EUR
Atpūties Junior Suite 304 ar skatu uz Domu Dome Hotel
Atpūties Junior Suite 304. 🗝️ ar vannu un skatu uz Doma katedrāli. ✨ | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.07.2024 - 23.07.2024 Igo aicina uz Mājas kafejnīcu dienām!  Bauskas TIC
Mājas kafejnīca "IGO kopā ar draugiem uzbur Gruzijas garšas Ceplī!". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.07.2024 - 21.07.2024 Iepazīsti Zemgali - Jēkabpils novadu! Zemgales Tūrisma asociācija
Iepazīsti Jēkabpils novada daudzveidīgo piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62777305sec.