Noslēdzies apmeklētākais un krāšņākais pludmales festivāls Baltijā «Summer Sound 2024»

Noslēdzies apmeklētākais un krāšņākais pludmales festivāls Baltijā «Summer Sound 2024»

Divpadsmitais "Summer Sound" festivāls ir kļuvis par vienu no spilgtākajiem notikumiem šajā vasarā, piedāvājot neaizmirstamus mirkļus un mūzikas baudījumu. Pašmāju un starptautisko mākslinieku spilgtie priekšnesumu un vērienīgais apmeklētāju skaits, nostiprina lielākā pludmales festivāla statusu Baltijā. Nākamā gadā festivāls “Summer Sound 2025” notiks 1. un 2. augustā Liepājā!

Festivāla organizators Uldis Pabērzis pauž gandarījumu par šī gada festivāla norisi: “Esmu priecīgs un pateicīgs gan apmeklētājiem, gan dalībniekiem un, it īpaši, visai festivāla rīkotāju komandai par paveikto! Daudzveidīgais mūzikas piedāvājums un dažādās izklaides iespējas ir vienmēr raksturojušas  “Summer Sound” festivālu un, acīmredzot, to novērtē arī apmeklētāji, jo arī pēc šī gada varam teikt, ka “Summer Sound” ir apmeklētākais un krāšņākais pludmales festivāls Baltijā.”

“Summer Sound 2024” divu dienu garumā bija dzirdami vairāki desmiti pašmāju mūziķu, īpaši festivālam, gatavoti priekšnesumi - pasaules slaveni DJ Ofenbach un Robin Schulz, nemainīgi kvalitatīvs un tikai lielo skatuvju cienīgais Bermudu Divstūra šovs, kurā apmeklētāju koris dziedāja līdzi jau no pirmās dziesmas, Latvijas supergrupa Singapūras Satīns ar viesiem - Lietuvā populāro reperi Remis Retro un pašmāju Miku Galvanovski, atmosfēriski iederīgie Sudden Lights, somu sensācija Käärijä, mīlestības uzlādētais Mazā Prinča priekšnesums, kā arī daudzi, daudzi citi iemīļoti mākslinieki radīja neaizmirstamu “Summer Sound 2024” atmosfēru.

Festivāls "Summer Sound" piedāvā muzikālos baudījumus dažādām gaumēm - no enerģiskiem repa priekšnesumiem uz "Flor de Cana" skatuves līdz pat aktualitāti atgūstošajam rokam uz “Mežpils” skatuves, katrs apmeklētājs var atrast sev ko piemērotu. "Ekstravaganza" skatuve piedāvā neparastāku alternatīvās mūzikas klāstu, kā arī "Klubs++", kas visas nakts garumā pulcē pasaules līmeņa deju mūzikas cienītājus.

Papildus mūziķu košajiem priekšnesumiem “Summer Sound” apmeklētāji var baudīt arī citās festivāla organizatoru sarūpētās ērtības: festivāla cienīgi vēdera prieki - “Coca Cola” ēdināšanas zonās, dažādas partneru sarūpētas aktivitātes, ir arī padomāts par pašiem mazākajiem apmeklētājiem un jaunajām māmiņām - Bērnu pilsētiņā.

Jau tagad ir zināmi nākamā gada "Summer Sound 2025" datumi - 1. un 2. augusts.

Festivāla “Summer Sound”  Blind Sales biļetes pieejamas jau tagad par īpaši draudzīgu cenu  - 54 EUR par divu dienu ieejas biļeti. VIP biļetes cena – 200EUR, bet VIP + parkings 250 EUR. Festivāla biļetes par īpaši draudzīgo cenu būs pieejamas vienu mēnesi un tās var iegādāties mājaslapā: www.summersound.lv/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grobiņā ātrākais moto pasākums šogad Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs
“Street Race” - ātruma braucienu paraugdemonstrējumi. Tajos aicināts piedalīties ikviens motobraucējs ar savu spēkratu. Bikini Bike Wash, ballīte, | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.07.2024 - 10.08.2024 IGO Cepļa koncerti augustā! Bauskas TIC
Ielīkojies, kādi koncerti baudāmi Igo Mūzikas un mākslas Centrā CEPLIS augusta mēnesī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.07.2024 - 11.08.2024 KANDAVAS GAISA BALONU FESTIVĀLS 2024 Tukuma TIC
Kandavas gaisa balonu festivāls būs no 9.līdz 11.augustam. Precīzāka svētku programma vēl sekos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63710999sec.