Paziņots rudens Liepājas restorānu nedēļas norises laiks

Paziņots rudens Liepājas restorānu nedēļas norises laiks

Rudens sezonas Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, aptverot divas nedēļas nogales – no 2024. gada 11. līdz 20. oktobrim –, un tajā piedalīsies 20 dažādi Liepājas ēdināšanas uzņēmumi.

Liepājā sākusies aktīvā kultūras sezona un, lai piedāvātu gan vietējiem iedzīvotājiem,, gan pilsētas apmeklētājiem plašākas iespējas izbaudīt pilsētas viesmīlību, šoruden turpinās gada sākumā iesāktā tradīcija un Liepājas restorānu nedēļa norisināsies divas nedēļas nogales.

Dalību Liepājas restorānu nedēļā apstiprinājuši 20 Liepājas restorāni un kafejnīcas – restorāni "Hoijeres krogs", “Chef Nauris Hauka”, "Olive", "Oskars", "Maestro Design Hotel&Restaurant", "MO Liepāja", "Parka Paviljons", "Piano", "SIIL", "Spīķeris 53", "Teika", "Tik un Tā...", "Upe", “Pastnieka māja”, restorāns/bārs "Kapteinis", Āzijas restorāns "Rīsi + nūdeles", zivju restorāns "Boroffish", kafejnīca "Sakta", beķereja “Roma”, kā arī burgernīca "Pasta burgers".

Rudens Liepājas restorānu nedēļa turpinās jau iesākto tradīciju, piedāvājot iespēju vietējiem iedzīvotājiem un pilsētas viesiem atklāt un no jauna iepazīt Liepājas ēdināšanas uzņēmumu daudzveidību. Restorānu nedēļas apmeklētājiem būs iespēja arī atklāt jaunas garšas un ēdienu variācijas, kas līdz šim nav bijušas ikdienas piedāvājumā.

Restorānu un kafejnīcu šefpavāri ir izstrādājuši īpašas ēdienkartes, kas pārsteigs gan ar tradicionāliem, gan radošiem risinājumiem – būs pieejamas vairāku kārtu maltītes, kurās apvienotas dažādas garšas un jauni ēdienu pagatavošanas paņēmieni. Šādu piedāvājumu cenas būs ļoti pievilcīgas, svārstoties līdz 35 eiro par vairāku kārtu maltīti.

Īpaši Liepājas restorānu nedēļai radītās ēdienkartes tiks publicētas tuvāko nedēļu laikā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Apskati dabas vērtības Bauskas novadā Bauskas TIC
Apskati dabas vērtības – bezmaksas dabas takas un ģeovietas, vēsturiskus parkus un godalgotus daiļdārzus, iegādājies stādus dārzniecībās un | Skatīt vairāk
Latvija
Gadatirgus Jaunpilī.  Tukuma TIC
aunpils pils laukums skanēs 29.septembrī, kad kā ierasts notiks krāšņs un jestrs rudens MIĶEĻDIENAS GADATIRGUS. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.09.2024 - 23.09.2024 KINO DIENA. Animācijas filma "STRAUME"  Tukuma TIC
Šo KINO DIENAS sezonu sāksim īpaši - ar tikai 1 filmu 22.septembrī pulksten 16:00. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.09.2024 - 20.09.2024 Latvijas Orientēšanās nakts 2024  Tukuma TIC
Kandavā 2024. gada 20. septembrī norisināsies lielākais gada orientēšanās pasākums ikvienam sagatavotības līmenim – Latvijas Orientēšanās | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.796134sec.