Aicina uz latviešu komponistu dziesmu koncertu rudens noskaņās

Aicina uz latviešu komponistu dziesmu koncertu rudens noskaņās

2024. gada 2. novembrī pulksten 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē izskanēs latviešu autoru dziesmu koncerts “Latviešu mūzika rudenim”.

Šis ir ikgadējais jauktā kora “Lauma” koncerts, kurā skanēs labi zināmu un iemīļotu latviešu komponistu - Agra Engelmaņa, Imanta Kalniņa, Raimonda Tigula, Guntara Rača, Ainara Virgas, Kaspara Dimitera, Ērika Ķiģeļa un citu autoru kompozīcijas, kas pārliecinoši iekarojušas klausītāju simpātijas un kļuvušas par iecienītu repertuāru mūsdienu koncertos.

Koncertā īpaša uzmanība būs komponista Riharda Dubras skaņdarbiem, godinot komponistu viņa 60 gadu jubilejā. Izvēlētās dziesmas atklās R.Dubras muzikālo meistarību un dvēselisko dziļumu, vienlaikus apliecinot kora “Lauma” cieņu latviešu kormūzikas izcilībām.

Kora dziedājumu paspilgtinās soliste Monta Vernava, mūziķi Ainars Pūpols un Ēriks Planics. Ar izsmalcinātiem priekšnesumiem programmu papildinās vokālā grupa “Modus”, bet jauno muzikālo talantu paaudzi pārstāvēs bērnu vokālās studijas “Stari” un Ā.Helmutes mūzikas klases audzēkņi. Koncertu vadīs mūziķis un radošā personība Emīls Dreiblats.

“Tā būs aizraujoša un sirsnīga latviešu mūzikas svinēšana, kur rudenīgas noskaņas dabā un mūzikā savīsies ar tradicionālo un inovatīvo skanējumu, piedāvājot klausītājiem neaizmirstamu muzikālo pieredzi,” pastāstīja diriģente un koncerta mākslinieciskā vadītāja Mirdza Paipare.

Biļetes var iegādāties “Biļešu Paradīze” kasēs un interneta vietnē. Biļetes cena 3 eiro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu rudens ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Jelgavas TIC ir sagatavojis skolēnu rudens ceļvedi, kur idejas izzinošai dienas pavadīšanai Jelgavā un Jelgavas novadā atradīs kā klases, tā ģimenes | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.10.2024 - 02.11.2024 Liels & Vegāns Burzma
Pie manis Pasaules Vegānā Diena. Paķer draugus un tiekamies ne tikai baudīt vegānos ēdienus visas dienas garumā, bet arī kopā izglītoties! | Skatīt vairāk
Relaksējies džakuzzi vai kublos Bauskas TIC
Relaksējies džakuzzi vai kublos – karstās un aukstās ūdens strūklās, burbuļvannās, koka baļļās vai apgaismotos tvaika mutuļos! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.10.2024 - 02.11.2024 Augšdaugavas novada pasākumi oktobrī TAKA
Augšdaugavas novada kultūras pasākumi oktobrī. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.72964001sec.