Decembra programma "Karostā – kino ostā" un akcija "divi vienā"

Sestdien, 7. decembrī, pulksten 16:00 Karostas cietumā tiks dokumentālā filma "Vecmāmiņu koris". Tā ir optimistiska, humora pilna un sirsnīga filma par Mārupes sieviešu kori, kas kā dzīvelīgs gaismas stars par spīti visām nedienām iedvesmo galvas turēt augstu un muguras taisni.

Katru otrdienu Maiga (89), Ilga (77) un Tones kundze (90) dodas uz kādas Rīgas priekšpilsētas kultūras namu, lai kopā ar četrdesmit citām kundzēm piedalītos senioru kora mēģinājumā. Aiz mēģinājumu zāles durvīm sākas viņu pasaule — pasaule, kurā zied rozes un nesāp sirds, kur kopābūšanas priekā skan mūzika, smiekli un čalas, ko ik pa laikam pārtrauc diriģentes spalgā svilpe un sparīgais žests.

Svētdien, 8. decembrī, pulksten 16:00 ģimenes filma “Ziemassvētku jampadracis”. Režisora Vara Braslas 1993. gadā uzņemtā filma veidota pēc vācu rakstnieces A.Zaperes stāsta motīviem.

Cīrulīšu ģimenes galva ir atbrīvots no mūzikas pasniedzēja amata un knapi var uzturēt ģimeni, pasniedzot klavierstundas dažiem skolniekiem. Viņiem nepietiek naudas pat Ziemassvētku eglītei. Dzīvokļa saimnieks grib ģimeni izsviest no mājas. Bērni tikko saņēmuši liecības, un dažas atzīmes nav tādas, ko viņi gribētu parādīt vecākiem. Vecāko dēlu aizturējusi policija par policistam iemestu sniega piku. Un visam pāri stāv jaunā mūzikas talanta pirksta trauma tieši pirms koncerta - nu viņu aizvietos traumas vaininieki - Cīrulīša ģimenes bērni. Kā tas viss beigsies - nav prognozējams!

Galvenajās lomās: Līga, Lāsma, Liene un Ilmārs Zostiņi, Jānis Paukštello, Dace Eversa, Edgars Eglītis, Kaspars Ādamsons, Roberts Beķeris. Filmai ir subtitri angļu valodā.

Sestdien, 14. decembrī, pulksten 16:00 tiks demonstrēta dokumentālā filma “Bekons, sviests un mana mamma”.

Svētdien, 15. decembrī, pulksten 16:00 animācijas programma bērniem.

Tie būs šī gada pēdējie kino seansi Karostas cietumā. Projekts "Karosta – kino osta" turpināsies janvārī.

Maksa par kino seansiem Ls 0,50. Projekts "Karosta – kino osta" tiek realizēts ar Liepājas Kultūras pārvaldes atbalstu.

Karostas glābšanas biedrība decembrī piedāvā izdevīgu gada nogales akciju. Visi tie apmeklētāji, kas attiecīgajā dienā būs bijuši ekskursijā Karostas cietumā, tajā pašā dienā, uzrādot savu ieejas biļeti, varēs apmeklēt kino seansu bez maksas.

Karostas cietums ir atvērts ekskursantiem sestdienās un svētdienās. Ekskursiju sākums pulksten 12, 13, 14, 15.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.karosta.lv.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.06.2024 - 21.06.2024 Līgo svētki Kandavas Ozolāju estrādē Tukuma TIC
Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" 21.jūnijā būs skatāma Līgo lielizrāde "Zvēru dīdītājas". Pēc izrādes - balle! | Skatīt vairāk
Latvija
"Peoniju ziedu parāde 2024" Kalsnavā  Madonas TIC
LVM Kalsnavas arborētumā sācies peoniju ziedēšanas laiks, kolekcijā ap 300 peoniju dažādības. “Peoniju ziedu parāde 2024” šogad notiks visu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.05.2024 - 22.06.2024 IELĪGOŠANA | pie Tukuma tirgus Tukuma TIC
22.jūnijā no 9:00 pie Tukuma tirgus būs gan mājražotāju tirdziņš, gan koncerts, gan motociklu apskate, gan arī uzvedums "Jāņu nakts mistērija" | Skatīt vairāk
Brīvdienas ģimenēm ar bērniem Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsti tūrisma piedāvājumu ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50494218sec.