| |||||
|
|||||
HoReCa: 3 | +
Vecrīgā plāno atvērt jaunu restorānu «3 Seasons» šefpavāra Ingmāra Ladiga gādībā
2024. gada Adventa laika noskaņas Vecrīgā uz Audēju ielas tiks atvērts jauns restorāns «3 Seasons», kuru kūrēs Latvijā ļoti labi pazīstams šefpavārs un uzņēmējs Ingmārs Ladigs...
Jauna picērija Rīgā: 250 000 eiro ieguldīti jaunajā «Čili Pizza»
“Tiamo grupa”, viens no lielākajiem viesmīlības uzņēmumiem Latvijā, 12. decembrī atvēra “Čili Pizza” picēriju Rīgā, modes un izklaides centrā...
Izdota grāmata – veltījums leģendārajam šefpavāram Mārtiņam Rītiņam
2024. gada 10.decembrī klajā nāca izdevēja Vincent jaunā grāmata „Pavārgrāmata Mārtiņam. Cilvēki, kas mani satikuši”, kas ir veltījums leģendārajam šefpavāram Mārtiņam Rītiņam...
«McDonald's» atzīmē 30 gadu jubileju Latvijā un plāno ieguldīt vairāk nekā 8 miljonus eiro nākamo trīs gadu laikā
2024. gadā “McDonald's” atzīmē 30 gadu jubileju Latvijā, nostiprinot savu līderpozīciju restorānu nozarē ar ievērojamu apmeklētāju un darbinieku skaitu...
20 bildes. Tiek oficiāli atklāta piemiņas grāmata slavenajam šefpavāram Mārtiņam Rītiņam - «Pavārgrāmata Mārtiņam»...
Viesnīcas saņem Zaļās Atslēgas sertifikātu: Ilgtspējas piemērs tūrisma nozarē
Ilgtspēja mūsdienās kļuvusi par būtisku prioritāti dažādās nozarēs, un tūrisms nav izņēmums. Zaļās Atslēgas ekosertifikācijas programma ir pasaulē vadošais standarts...
Rīgas restorānu nedēļā piedalījies rekordliels skaits apmeklētāju – vairāk kā 19 000
Rīgas Rīgas restorānu nedēļa (RRN), kas norisinājās no 28. oktobra līdz 10. novembrim, ir noslēgusies ar izciliem panākumiem, pierādot tās nozīmīgo...
Rīgā atvērts jauns dienas restorāns «Restart» un konferenču centrs
Skanstes apkaimē esošajā biroju nomas kompleksā “Elemental Business Centre” atklāts dienas restorāns “Restart” un konferenču centrs...
«Riga Islande Hotel» saņem Zaļā Atslēgas sertifikātu
Saņemt Zaļās Atslēgas sertifikātu ir gan gods, gan atbildība. Šis sasniegums apliecina mūsu viesnīcas centienus...
Investējot vairāk nekā pusmiljonu eiro, McDonalds atklāj rekonstruētu restorānu un jaunu McCafe
McDonald’s, ieguldot 512 000 eiro, ir modernizējis restorānu Katlakalna ielā 14, kas no šodienas ir atvērts apmeklētājiem...
Starptautiska žūrija Rīgas restorānus atzīst par labākajiem Baltijā
Rīgas restorāni atkārtoti izpelnījušies augstāko atzinību konkursā Baltic Wine & Drinks Awards, kurā starptautiska žūrija sadarbībā ar Liebherr noskaidro Baltvijas valstu vīnmīļu iekārojamākos restorānus...
15 bildes. Vecrīgas viesnīcas «Grand Palace Hotel» restorāns «Seasons» tagad lepojas «Michelin» sarakstā...
«Baltic Restaurants» aicina baudīt Latvijas ēdienus tematiskajā nedēļā – «Mūsu Latvijas garšas 2024»
Latvijas lielākais vietējais ēdinātājs “Baltic Restaurants” no šī gada 11. līdz 15. novembrim organizē īpašu tematisko nedēļu "Mūsu Latvijas garšas 2024"...
«Hilton» ķēdes viesnīcas vairs nav kvalitātes rādītājs
“Which?” publicējis labāko un sliktāko viesnīcu ķēžu TOP37, kura rezultāti tiešām pārsteidz...
Rīgā norisinās jauno tūrisma un viesmīlības censoņu starptautisks konkurss
No 2024. gada 5. novembra līdz 9. novembrim Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā notiek Eiropas Tūrisma un viesmīlības skolu asociācijas...
Bārmenis no Latvijas izcīna zelta godalgu pasaules bārmeņu čempionātā
No 31. oktobra līdz 3. novembrim Portugālei piederošajā Madeirā tika aizvadīts Pasaules bārmeņu čempionāts, kurā pie zelta godalgas...
Protesta akcijās vienojas Baltijas valstu viesmīlības nozares darbinieki
2024. gada 31. oktobrī vienotā akcijā kopā nāca trīs valstis – Lietuva, Latvija un Igaunija. Diemžēl šai vienotībai bēdīgs iemesls – pikets...
Latvijas pavāriem labi panākumi «Global chef chellenge» pasaules pavāru konkursa finālā
Latvija pirmo reizi nostartēja starptautiskās pavāru asociācijas Worldchefs organizētajā “Global chef chellenge” pasaules pavāru konkursa finālā...
Pavārs no Latvijas triumfē starptautiskajā gastronomijas konkursā «Cupi's Spoon»
Latvijas pavārs Māris Ēriksons ieguva pirmo vietu starptautiskajā gastronomijas konkursā "Cupi's Spoon", kas no 15. līdz. 20. oktobrim norisinājās Zagrebā...
«Paulig» Igaunijā sāk ražot jaunumu – «Tex Mex» salsu
Pēc 10 miljonu eiro ieguldījuma Paulig turpina stiprināt savu pozīciju kā Tex Mex tirgus līderis Eiropā, uzsākot salsas un mērču ražošanu uzņēmuma...
25 bildes. Apbalvoti labākie no labākajiem: «Michelin» ceļvedī iekļauts 31 Latvijas restorāns...
Iznācis jaunais «Michelin» ceļvedis Latvijā; pie zvaigznes ticis vēl viens Latvijas restorāns
2025. gada “Michelin” ceļvedī iekļauts 31 Latvijas restorāns, un divi ir saņēmuši vienu “Michelin” zvaigzni...
Restorāni: «Michelin» ienākšana Latvijā bijis nozīmīgs atspēriena punkts
Jau ceturtdien, 2024. gada 24. oktobrī, svinīgā ceremonijā Melngalvju namā, Rīgā, tiks izziņoti Latvijas restorāni, kuri iekļauti 2025. gada “Michelin” ceļvedī...
Ap 700 skolēnu vecāku piedalījušies «Baltic Restaurants» rīkotajās atvērto durvju dienās
Latvijas lielākais skolu ēdinātājs “Baltic Restaurants” veiksmīgi noslēdzis atvērto durvju dienas, kuru ietvaros 73 Latvijas skolu virtuves vēra vaļā savas durvis...
Pasaules ekileru čempionātā Renārs Purmalis izcīna otro vietu
“Tas bija neticams piedzīvojums!” tā pēc otrās vietas izcīnīšanas pasaules ekileru čempionātā savā Facebook kontā pauž...
TOP10 vēsturiskas viesnīcas Rīgā 2024. gadā «Tripadvisor» versijā
Bieži vien, meklējot informāciju par apskatēs un apmešanās vietām izvēlētajā galamērķī, rūpīgi izvērtējam ceļojumu vietnes...
Patriotisma cena jeb kā brūvēt īstu Latvijas alu
Sentēvu receptes, pašu zemes spēks, vienīgā īstā alus garša – ar šādiem un līdzīgiem saukļiem sākas ne vienas vien alus darītavas stāsts...
50 bildes. «Coral Travel Latvia» kopā ar Latvijas tūrisma firmām viesnīcā «Pullman Riga Old Town» iepazīst Turcijas naktsmītnes...
Recepte: olimpiete Līna Mūze-Sirmā gatavo zupu no Latvijas lielākās ogas
Rudens ir īstais laiks, kad galdā celt Latvijas dabas veltes – gardas, smaržīgas, pilnas zemes spēka. Un kam gan tas vēl vairāk vajadzīgs nekā mūsu sportistiem... ![]() Rīgas leģendārā restorāna «Aqua Luna» ēka Andrejostā ir demontēta Latvijas pavāru komanda prestižajā «Bocuse d’Or» konkursā ierindojas 14. vietā Divi Latvijas restorāni iekļauti «La Liste» veidotajā TOP 1000 Latvijas pavāru komanda no Itālijas atved zeltu Gunārs Ķirsons izstājas no LIDO padomes, uzņēmuma attīstība turpinās ar drosmīgiem mērķiem ![]() ![]()
Viesu māja “Priedes” piedāvā ērtas naktsmītnes, saunu, atpūtu lapenē un makšķerēšanas iespējas Dubnas upē vai Luknas ezerā. | Skatīt vairāk
![]()
Bārtā viesosies vairāk kā 40 etnogrāfisko cimdu kopienas adītājas no visas Latvijas “Vislatvijas adītāju saietā” | Skatīt vairāk
![]()
Katrā Marokas pilsētā Jūs atradīsiet jaunus un aizraujošus atklājumus - labirintu alejas, mājīgus vietējo amatnieku veikaliņus, Marokas | Skatīt vairāk
![]()
8. aprīlī divu kultūras galvaspilsētu jaunie mūziķi sveiks Liepāju 400. jubilejā. | Skatīt vairāk
![]() Estravel Latvia: 2 nakšu atpūta Jūrmalā Tukuma TIC: Upei pāri. Ziedonis un Vācietis Baltic Beach Hotel & SPA: Disco night - Spring Sensation Tukuma TIC: Aktualitātes nedēļas nogalē Valmieras novada Tūrisma pārvalde: Erudīcijas spēle “Prātu mežģis” Bauskas TIC: "Satiec savu meistaru" Bauskas novadā ![]() Diez ko šādas franšžizes dod uzņēmumam? Prestižu, lielāku reklāmu? Vai dēļ šī zimola necelsies Kāpēc rakstāt melus? Krimas jautājums tika izlemts iedzīvotājiem izsakot gribu mierīgā referendumā. ![]() |