| |||||
|
|||||
HoReCa: 79 | +
Latvijā radīts pirmais caur dzintaru filtrētais degvīns pasaulē
Baltijas lielākais alkoholisko dzērienu ražotājs AS ''Latvijas balzams'' (LB), sadarbojoties ar Latvijas...
Medus mīļi aicināti nobaudīt jauno Rāmkalnu medus ražu
Veikalos nonākusi jaunā Rāmkalnu medus raža. Tas ievākts pašu lauku saimniecībā "Kurzemnieki", Sējas...
Mūzikas un teātra restorāns «Happy Days & Nights» ir Rīgas klusā centra pērle
Mūzikas un teātra restorāns Happy Days & Nights savu atklāšanu piedzīvoja pavisam nesen pavasarī un...
15 bildes. Vecrīgas viesnīcas Hotel Roma grilbāra Mazais Otto kolektīvs aicina nogaršot ēdienus...
Mārtiņa Rītiņa pavadībā tapis Rīgas svētku oficiālais ēdiens
Restorāna ''Vincents'' šefpavārs Mārtiņš Rītiņš par godu Rīgas svētkiem ir radījis speciālu ēdienu, kas turpmāk...
Jūrmalā atvērts mūsdienu Latvijas virtuves restorāns «Laivas»
Kūrortpilsētā Jūrmalā, pašā Lielupes krastā, atklāts mūsdienu Latvijas virtuves restorāns ''Laivas'', kas piedāvā...
25 bildes. 03.08.2014 viesnīcas Mercure Riga Centre Hotel restorānā The Traveller norisinājās otrā...
Raimonds Zommers: Esmu pirmais šefpavārs, kurš radījis savu alus šķirni (videointervija)
Rīgas restorāna Kaļķu vārti šefpavārs Raimonds Zommers, kurš uzvarējis televīzijas raidījuma...
20 bildes. Latvijas 1. Rokkafejnīcā baudāms plašs latviešu virtuves ēdienu klāsts un iespējams iepazīties...
Viesnīca Gallery Park Hotel iepazīstina ar vīna namu Chateau de Berne
Kādu vīnu Jūs vislabāk izvēlētos? Balto vai sarkano? Dzirkstošo vai "mierīgo", sauso vai saldo...
Tiks noteikts «Latvijas atzītākais medus 2014»
Izstādē ''Riga Food 2014'' Ķīpsalā tiks apbalvoti konkursa ''Latvijas atzītākais medus 2014'' laureāti. Kuri šogad tie būs? Aicinām...
15 bildes. 27.07.2014 viesnīcas Mercure Riga Centre restorānā The Traveller norisinājās floristikas...
Nosaukti TOP 5 atvērtā tipa virtuvju restorāni Rīgā
Atvērtā tipa virtuves daži tēlaini dēvē par kulinārijas iznākšanu no aizkulisēm. Lai nu kā, mūsdienās atvērtā tipa virtuves filozofija...
Vasaras veselīgais spirdzinājums – smūtijs un tā pagatavošanas noslēpumi
Vasara ir vērtīgākais laiks svaigiem augļu, dārzeņu vai zaļumu atspirdzinošiem un veselīgiem kokteiļiem jeb...
30 bildes. Rīgas jaunajā restorānā Locale notikusi ekskluzīva meistarklase, ko rīkoja restorāna šefpavārs...
20 bildes. Pie Innocent Cafe (Blaumaņu ielā 34, Rīga) norisinājušās pirmās «Cappuccino cīņas 2014», ko rīkoja...
Konjaku karalis «LOUIS XIII» atzīmē 140 gadu jubileju ar izbraucienu Baltijas jūrā
Atzīmējot ekskluzīvā franču konjaka ''LOUIS XIII'', kas radīts 1874. gadā, 140. gadskārtu, Latvijā ieradies...
Noteiks Latvijā labāko ražoto kefīru, sieru, krējumu, biezpienu un tā izstrādājumus
Kooperatīvā sabiedrība Latvijas Piensaimnieku centrālā savienība (LPCS) sadarbībā ar Starptautisko izstāžu...
Rītiņš un Sirmais Rīgas svētkos aicina uz lielāko restorānu Rīgā
Sestdien, 16. augustā, Rīgas svētku ietvaros Spīķeru centrālajā laukumā tiks atvērts ''Rīgas svētku restorāns''...
20 bildes. Trīs pavāru restorānā «Tam labam būs augt» sadarbībā ar pārtikas uzņēmumu grupu KG GROUP...
Šefpavārs Raimonds Zommers radījis savu alus šķirni
Populārā raidījuma Mūsdienu Latvijas garša uzvarētājs un restorāna Kaļķu vārti šefpavārs Raimonds Zommers kopā ar alus darītavas Aldaris...
Francija cīnās pret standartiem neatbilstošiem restorāniem
Lai gan Francija itin bieži tiek dēvēta par gardēžu paradīzi, iepriekš sagatavoti vai...
Hokejists Miķelis Rēdlihs ir uzsācis alus ražošanu
Izcilais Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Miķelis Rēdlihs, kurš pēdējās divas hokeja sezonas ir aizvadījis Jaroslavļas komandā...
Viesnīcas Wellton Old Riga Palace restorāns ir Vecrīgas apslēptais dārgums
Restorānu skaitu Vecrīgā uz roku pirkstiem nesaskaitīsi. Tie ir teju uz gandrīz katra stūra – dažādām gaumēm...
LIDO: Interesanti fakti par gailenēm
Normandieši uzskatījuši, ka gailenes veicina iekāri, tādēļ šīs sēnes bijušas neatņemama līgavaiņa kāzu maltītes sastāvdaļa. Taču uzturā tās ieteicams lietot visiem...
15 bildes. 05.07.2014 Cēsīs ar skatu uz skaisto Pils parku (Alus Brūzī, Lenču ielā 11) tika atklāts producentes Gundegas...
30 bildes. 06.07.2014 viesnīcas Mercure Riga Centre Hotel restorānā The Traveller notikusi pirmā kulinārijas...
Vairāk nekā ¼ Latvijas iedzīvotāju vēlas iegādāties sieru ar samazinātu tauku daudzumu
Latvijā 25% sieviešu un 20% vīriešu labprāt iegādājas sieru ar samazinātu tauku saturu... 20 bildes. Pēterdienā, Kārsavas novads aicināja ciemiņus uz Malnavas maiznīcu 'Dzīles', kur tika pasniegts pirmais...
15 bildes. Vecrīgas restorāna Melnā Bite kolektīvs aicina ļauties vasaras garšām, restorāna terasē baudot... ![]() LIDO grupā, investējot vairāk nekā miljonu eiro, atvērts 18. restorāns LIDO Atpūtas centra sezonas atklāšanas festivāls pulcē vairākus tūkstošus apmeklētāju Gunārs Ķirsons plāno atvērt jaunu restorānu Mežaparkā Latvijas sidri tiek pie godalgām pasaules lielākajā sidra nozares izstādē Par godu «Hennessy MyWay» piecgadei – Baltijā pirmoreiz notiek Hennessy «MyWay Nordic» fināls Rīgā ![]() ![]()
Pasteidzies pēdējā iespēja pierakstīties uz interviju ar labākās Kipras viesnīcās pārstāvjiem, kuras notiks Rīgā (online). Vietu skaits ir | Skatīt vairāk
![]()
XX gs. sākumā pie Medumu ezera Sanktpēterburgas botāniskā dārza pārzinis Lackis iekārtoja Medumu parku. | Skatīt vairāk
![]()
Atpūtas komplekss “Beļmonti” piedāvā naktsmītnes 3 viesu mājās (kopā 20 guļvietas), pirti, ugunskura vietas, labiekārtotas peldēšanas vietas. | Skatīt vairāk
![]() Balvu TIC: Saulgriežu ielīgošana “π-Dzīdam” Upītē Bauskas TIC: Rundāles pils dārza svētki "Deja dārzā" Tukuma TIC: Izstādes jūnijā Tukuma novadā EnterGauja: Vasaras saulgriežu pasākumi Gaujas Nacionā Tukuma TIC: Nedēļas nogale Tukuma novadā Atlantic Travel: ĢIMĒNES ATPŪTA TURCIJĀ ![]() Man kā vēsturniekam interesanti, priekš kam ar tiem bildēties?! Diemžēl pavadiju pie viena objekta 20 minūtes un ne tikai es, bet tā arī neatradām kāroto... Kāpēc gan pirms šādām publikāciju ievietošanas vispirms neieskatīties laika prognozēs? Jūnijā būs Vakar, atgriežoties Rīgā, nevieni automātiskie vārti diemžēl nedarbojās... ![]() |