Londonas restorāns iepazīstina ar emocijzīmju ēdienkarti

Daudzos smalkos restorānos ēdienu nosaukumi ir tik sarežģīti, ka to skaidrojumu jāprasa viesmīlim, tomēr kādā Londonas restorānā sava pasūtījumu iespējams pasūtīt ar īpašu emocijzīmju virkni.

The Little Yellow Door restorāns visu vasaru piedāvā viesiem iepazīties ar ēdienkarti, kas sastāv tikai no emocijzīmēm. Lai tas nebūtu jau gana neierasti, restorāns iedrošina arī ēdienu pasūtīt ar ziņas palīdzību lietotnē WhatsApp.

Restorāna īpašnieks Kamran Dehdashti stāsta, ka emocijzīmes ir liela daļa no jebkuras sarakstes mūsdienu tehnoloģiju pasaulē, tāpēc to ieviešana arī citās ikdienišķās situācijās ir tikai pašsaprotama. Daži emocijzīmju savienojumi var būt grūtāk izprotami kā citi, bet tas restorānā piedzīvoto padara tikai vēl aizraujošāku. Ne visiem ēdieniem gan iespējams piemeklēt atbilstošu emocijzīmi, piemēram, kāds ēdiens, kurš izskatās pēc  Protams, ka sliktākajā gadījumā vienmēr pastāv iespēja lūgt palīdzību viesmīlim, kas izskaidros šo emocijzīmju nozīmi.

Īpašā ēdienkarte ir pieejama katru trešdienu un ceturtdienu visas vasaras garumā The Little Yellow Door restorānā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zigfrīda Muktupāvela koncerts Līvānu TIC
Aicinām uz īpašu muzikālu notikumu Rožupē – Zigfrīda Muktupāvela koncertu, kurā caur mūziku un vārdiem iedegsies Ziemassvētku brīnuma sajūta. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.11.2025 - 09.11.2025 Restorāns Seasons piedāvā ēdienu kā gleznu Grand Palace Hotel
Grand Palace Hotel restorāna "Seasons" piedāvājums tapis, iedvesmojoties no slavenu gleznotāju darbiem un katrs ēdiens tos atspoguļo. | Skatīt vairāk
45 EUR
Uzņēmumi


Grand Palace Hotel
,


Kauno verslo kolegija
,


Rija Domus Hotel
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57850313sec.