Rīgā notiks Pavasara «Rīgas restorānu nedēļa»

No 2019. gada 22. līdz 28.aprīlim Rīgā notiks Live Rīga organizētā Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau piecpadsmitā Restorānu nedēļa, kurā pieteicies 51 Rīgas restorāns un kafejnīca. Restorānu sagatavotās ēdienkartes un telefoni rezervācijām ir apskatāmas portālā www.LiveRiga.com.

Šajā pavasarī uzsvars tiks likts uz pavasara garšu paleti – restorāni gatavos ēdienu, sekojot šā gada krāsu tendencēm. Uzkodā, pamatēdienā un desertā dominēs sezonas aktuālākās krāsas – sārtā ekspresija, karaliskais korallis, vēsais baziliks, cukīni akvarelis, saulainais citrons un divdomīgā aprikoze.

Restorānu ēdienkartēs būs atrodami tādi ēdieni kā cukīni zieds bērzu sulas mīklas apvalkā, kraukšķīgais līdakas pudiņš gaisīgā vēžu mērcē, sivēna pavēdere ērkšķogu glazūrā, jauno burkānu saldējums un daudzi citi.

Kategorijā trīs ēdieni par 15 eiro piedalās sekojoši restorāni un kafejnīcas: Amber, Annas dārzs, Astor, Avalon, B-Bārs restorāns, Bon Vivant, Boulevard 33, C.U.T., Čarlstons, Čemodāns, Duvel's Pub, Easy Wine, Elements, Eleven, Fifty Six°N Twenty Four°E Restorāns, Garage, Hercogs Ķīpsala, Hercogs Mežaparks, KID*, Koya, Le Sommet, Lindenhoff, Mielotava, Moltto Grill&Wine, MUUSU Terase, Niklāvs, Osta, OZO golfa kluba restorāns, Panorāma, Piramīda, Rīgas Pērle, Steiku Haoss, Tinto un Zilā govs.

Savukārt kategorijā par 20 eiro trīs kārtu maltīti piedāvās restorāni 3 Pavāru restorāns "Tam labam būs augt!", Aprika, Bibliotēka No.1 Restorāns, Dome, Entresol, Equus, Ferma, Forest, International Riga, Kaļķu vārti, Kolonāde. Mūsu stāsti.., Koya, Locale, Mio, MUUSU, Restorāns 3, St. Petrus, Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā, Vīna studijas restorāns.   

Rudens Rīgas restorānu nedēļas piedāvājums restorānos ir pieejams, veicot iepriekšēju galdiņa rezervāciju izvēlētajā restorānā. Rīgas restorānu nedēļa ir iespēja ieturēt pilnvērtīgu trīs kārtu maltīti ar uzkodu, pamatēdienu un desertu par divām fiksētām cenā – 15 vai 20 eiro.

Rudens Rīgas restorānu nedēļu organizē Rīgas Tūrisma Attīstības birojs (RTAB). Tās mērķis ir stimulēt vietējās virtuves attīstību, sekojot pasaules tendencēm, vienlaikus nezaudējot šim reģionam raksturīgos produktus un vēsturiskās pagatavošanas metodes. Iniciatīva rīdziniekiem un pilsētas viesiem atklāj jaunus, augstvērtīgus restorānus, kuros piedzīvot Rīgas, Latvijas un visas Baltijas garšu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Ekskluzīvais Pavasara Piedāvājums! Bellevue Park Hotel Riga
Veic rezervāciju, rakstot uz reservations@bellevue.lv Piedāvājums spēkā no 01.04.2025 līdz 30.09.2025 | Skatīt vairāk
Latvija 150 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2025 - 20.04.2025 Lieldienu svinēšana Tukumā Tukuma TIC
Bagāta programma ar tradicionālām svētku izdarībām - radošās darbnīcas, trušu māja un kazlēni, Cilpošanas spēle, rotaļas, muzikāli | Skatīt vairāk
"Grabulis" Pūres Kultūras namā Tukuma TIC
Andris Bulis par "Grabuli": "Mēs esam divi lieliski aktieri. Gints - lielisks, Es - otrs. " | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.04.2025 - 19.04.2025 Bauskas alus publiskās ekskursijas Bauskas TIC
Aicināti ciemos uz Bauskas alus darītavu, lai ielūkotos tautā iemīļotā Bauskas alus tapšanas procesā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49224997sec.