Autors: Restorāns
Avots: Restorāns
Jūrmalas restorāna "Simmer" nosaukumā slēpjas ēdiena pagatavošanas māksla. Mirkli pirms gatavotais ēdiens vārās, ir novērojams ēdiena sutināšanas brīdī notiekošais process - burbuļošana - lēna un mierīgā ēdiena tumēšana jeb Simmerēšana.
Svaigs, garšīgs un veselīgs – uz šiem trīs pilāriem balstās restorāna "Simmer" filozofija, jo ēdiens šeit ir ne tikai izsalkuma remdēšanai, tas ir veselības un spēka atjaunošanas kompleksa sastāvdaļa.
Reklāma
Restorāna "Simmer" komanda Travelnews.lv lasītājiem sagatavojusi īpašu recepti: "Ceptas tīģergarneles kataifi mīklā ar mango - čili mērci"
Nepieciešamie produkti:
Mērcei:
Dekorācija:
Pagatavošana:
Notīra tīģergarneles ("Simmer" rekomendē atstāt astes galu)
Marinē tīģergarneles ar sāli, pipariem un ķiploku, atstāj 15 minūtes marinādē.
Ņem kataifi mīklu un tin apkārt tīģergarnelēm.
Liek uz paplātes kura apsmērēta ar sviestu. Ar izkausēto sviestu apsmērē katru tīģergarneli.
Liek krāsnī un cep 180 grādos aptuveni 12-15 minūtes
Uz šķīvja liek rukolas lapas, pa virsu rukolai apceptās tīģergarneles un izdekorē ar Jāņogām.
Mango biezeni samaisa ar sweet čili mērci un liek mērces traukā uz šķīvja!
Labu apetīti!
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.