Autors: Anta Bute
Avots: hotelavalon.eu
Lai gan spocīgie Halovīna svētki nupat aizvadīti, viesnīcas Avalon Hotel & Conferences restorānā AVALON tos var joprojām izbaudīt.
Restorāna komanda izveidojusi īpaši rudenīgu ēdienkarti, kuru var nogaršot līdz pat 2019. gada 4. novembrim.
Reklāma
Gardēži uzkodā varēs nobaudīt ķirbju - cidoniju krēmzupu ar grauzdētām ķirbju sēklām, čili lāsēm un kazas sieru. Pamatēdienā garšas kārpiņas kņudinās cepta Latvijas brieža karbonāde ar rutku frī, burkānu - cidoniju čatniju, melnsakni un dzērveņu sarkanvīna mērci. Tam visam noslēgumā prasīsies arī kārtīgs deserts - šoreiz tas būs īpašs baltās šokolādes - ķirbju fondants ar cidoniju konfitu, ķirbju saldējumu un baltās šokolādes - vaniļas mērci.
Izgaršo īpašo Halovīna maltīti restorānā AVALON arī Tu!
Galdiņu var rezervēt, rakstot uz e-pastu reservations@hotelavalon.eu vai zvanot uz tel.nr. +371 67169999. Restorāns atrodas Rīgā, 13. Janvara ielā 19.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.