Autors: Andris Pētersons
Avots: Thepizzamood.lv
No septembra vidus Rīgā ir atvērta pirmā automatizētā diennakts picērija Nīcgales ielā 2a, blakus T/C “Minska”. Ikviens iedzīvotājs ir laipni aicināts baudīt no augstākās kvalitātes izejvielām gatavotas tradicionālās itāļu picas “Margherita”, “Četru sieru”, “Diavola”, “Ortolana” un iegādāties citus šī itāļu tradicionālā ēdiena veidus līdzņemšanai. Patentētā, viedā krāsns pircēja izvēlēto picu izceps nieka trijās minūtēs, tādējādi sniedzot iespēju steidzīgajiem rīdziniekiem un viesiem baudīt restorāna cienīgu, augstas kvalitātes picu vien dažu minūšu laikā pēc pasūtījuma veikšanas.
“Pirmajā automatizētajā picērijā apvienojam visas modernā rīdzinieka vēlmes, proti, iespēju baudīt restorāna cienīgu, uz vietas gatavotu, augstas kvalitātes picu, vienlaikus netērējot daudz laika ēdiena pasūtīšanas un piegādes procesam. Lai sniegtu pircējam vislabāko garšas baudījumu un ēdiena augstāko kvalitāti, mēs izmantojam viedo tehnoloģiju sniegtās iespējas, tai skaitā patentētu picas pagatavošanas krāsni. Apmaksas brīdī picērijas automāts ievieto izvēlēto picu krāsnī, kas ir radīta tā, lai pagatavotā pica garšotu tieši tikpat izcili kā speciālajā malkas krāsnī ceptā. Kad tā ir gatava, pica tiek ievietota kartona kastē un izsniegta klientam. Viss process kopā aizņem trīs minūtes,” stāsta automatizētās picērijas “The Pizza Mood” idejas autors un realizētājs Andris Pētersons.
Reklāma
SIA “The Pizza Mood” valdes loceklis A. Pētersons īpaši uzsver, ka picas tiek gatavotas tradicionālā itāļu stilā no augstākās kvalitātes Itālijas produktu izejvielām: “Lai saglabātu augstāko kvalitāti un nodrošinātu izcilu garšas baudījumu, mēs picu sagataves nesaldējam, bet uzreiz piegādājam picērijai, kur tās glabājas īpašās aukstuma kamerās. Vienlaikus rūpīgi ievērojam visus izejvielu derīguma termiņus, kā arī Eiropas Savienības un pārtikas higiēnas prasības.”
Gardās “The Pizza Mood” picas būs īstā izvēle tiem mūsu galvaspilsētas iedzīvotājiem, kuri savā uzturā vēlas izmantot tikai kvalitatīvus produktus par demokrātisku cenu.
“Es pats esmu gardēdis, tāpēc vienmēr esmu meklējis tādas vietas, kur var paēst ļoti garšīgi, taču mūsdienu steidzīgajā ritmā ne vienmēr ir iespēja apmeklēt restorānu un veltīt maltītei stundu laika. Turklāt, ja cilvēks grib šādi ēst katru dienu, mēneša beigās iztērētā naudas summa ir diezgan liela. Sapratu, ka Rīgā trūkst vietu, kur var paēst ātri, bet tajā pašā laikā ļoti garšīgi un par pieņemamu cenu. Tā kā pica ir viens no maniem mīļākajiem gardumiem, radās ideja par “The Pizza Mood” automatizēto picēriju tīkla izveidi, kura kopā ar vēl diviem kolēģiem tika veiksmīgi realizēta. Varu droši teikt, ka mūsu kūstošais itāļu siers, pavāra gatavotā tomātu mērce un kraukšķīgā picas garoziņa būs bauda garšas kārpiņām, un noteikti uzlabos noskaņojumu,” teic A. Pētersons.
Pašlaik klientiem tiek piedāvāti septiņi dažādi tradicionāli itāļu picu veidi, piemēram, klasiskā “Margherita”, gardā “Četru sieru”, veģetārā “Ortolana” ar grilētiem dārzeņiem, pikantā “Diavola”, “Prosciutto e Fungi” sēņu cienītājiem, visu iecienītā “Salami”, kā arī pica ar tunci. Līdztekus iespējai baudīt svaigi ceptu, karstu picu, to var nopirkt arī aukstu līdzņemšanai un pagatavot mājās pēc picērijas pavāru sagatavotajām rekomendācijām.
Pirmā šāda veida picērija atrodas pie tirdzniecības centra “Minska” Purvciema mikrorajonā, bet jau drīzumā plānots tādu pašu atvērt arī Jaunajā Teikā un citviet Rīgā. Lai nodrošinātu vēl ērtāku picas iegādi, tuvākajā laikā interesentiem tiks piedāvāta iespēja lejupielādēt “The Pizza Mood” aplikāciju.
Vairāk informācijas par pirmo automatizēto picēriju un tās piedāvājumu ir iespējams uzzināt šeit:
Mājaslapā: https://www.thepizzamood.lv/
Facebook: https://www.facebook.com/thepizzamood
Instagram: https://www.instagram.com/thepizzamood/
Plašsaziņas līdzekļu pārstāvji ir laipni aicināti apmeklēt Rīgā pirmo automatizēto picēriju pie tirdzniecības centra “Minska” (adrese: Nīcgales iela 2a), iepriekš saskaņojot to ar uzņēmuma līdzīpašnieku Andri Pētersonu.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.