«LIDO» iestājās par sporta popularizēšanu sabiedrībā

«LIDO» iestājās par sporta popularizēšanu sabiedrībā

Ēdināšanas uzņēmums LIDO iesaistās Latvijas sabiedrības aktivitātēs gan pieaugušajiem, gan arī bērniem, šogad atbalstot arī lielus sporta pasākumus – Rimi Rīgas maratonu un bērnu un jauniešu hokeja turnīru “Riga Hockey Cup”.

Sporta jomas atbalsts vienmēr ir bijis būtisks AS LIDO sociālās atbildības programmas punkts, veicot ieguldījumus veselīga dzīvesveida veicināšanai sabiedrībā un jauniešu attīstībā. Uzņēmumam ir ilgstoša sadarbība ar talantīgiem latviešu sportistiem: godalgotajiem pludmales volejbolistiem Aleksandru Samoilovu, Jāni Šmēdiņu, Anastasiju Samoilovu, Tīnu Graudiņu, Edgaru Toču, Mārtiņu Pļaviņu, Mihailu Samoilovu, 3x3 basketbolistiem Nauri Miezi, Agni Čavaru, Kārli Lasmani, Edgaru Krūmiņu.

“Šogad, izstrādājot mūsu sociālās atbildības programmu, tika lemts paplašināt atbalsta mērogu šajā jomā un sadarboties ne tikai ar atsevišķiem sportistiem, bet kļūt daļai no sabiedrībai nozīmīgiem pasākumiem, veicot ieguldījumu ikgadējos skriešanas svētkus – Rimi Rīgas maratons un atbalstot Eiropā lielāko bērnu un jauniešu hokeja turnīru “Riga Hockey Cup”. Lepojamies, ka tādejādi varam gan palīdzēt jauniešiem, gan veicināt sabiedrības sportisko garu un ilgtspējību kopumā,” uzsver Rita Auziņa, AS LIDO valdes priekšsēdētāja.

Sabalansēts un pilnvērtīgs uzturs ir ļoti svarīgs arī skrējējiem, jo tas palīdz atjaunot enerģiju un sasniegt labākus rezultātus. LIDO bija atbildīgs par maratonistu (42 km distances skrējēju) un brīvprātīgo nodrošināšanu ar atspirdzinošiem dzērieniem un spēcinošu maltīti, Rimi Rīgas maratonā “42 LOUNGE” zonā. Papildus tam 42, 21 un 10 kilometru distanču skrējēji saņēma īpašus riekstu maisījumus SPORTISKAJIEM. Kopējais atbalsta apmērs sasniedza vairāk nekā 40 tūkstošus eiro, ieskaitot PVN.

Hokeja turnīrs “Riga Hockey Cup” norisinājās šī gada aprīlī, pulcējot 226 komandas no 19 pasaules valstīm deviņās vecuma grupās no U9 līdz U18. LIDO nodrošināja īpašu cenu politiku savos restorānos, rūpējoties par pilnvērtīgu un kvalitatīvu uzturu dalībniekiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2024 - 24.06.2024 Darba laiks tūrisma objektos Līgo un Jāņos Bauskas TIC
Jūsu ērtībai, esam apkopojuši galveno apskates objektu darba laiku 2024.gada Līgo svētkos un Jāņos! | Skatīt vairāk
ROKA DZIESMU SVĒTKI | Džūkstē Tukuma TIC
29. jūnijā pie Džūkstes Kultūras nama pirmie “ROKA DZIESMU SVĒTKI” sadarbībā ar Latvijas Rokmūzikas Asociāciju. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.06.2024 - 21.06.2024 Līgo svētki Kandavas Ozolāju estrādē Tukuma TIC
Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" 21.jūnijā būs skatāma Līgo lielizrāde "Zvēru dīdītājas". Pēc izrādes - balle! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77313495sec.