Latvijas restorānus pamana un novērtē prestižs ceļvedis

Latvijas restorānus pamana un novērtē prestižs ceļvedis

“Priecājamies dalīties ar lieliskām ziņām – Latvijas restorāni tiek pamanīti un atzīti pasaulē,” savā Facebook lapā vēsta Latvijas Restorānu biedrība (LBS). Proti, “Falstaff International Restorānu ceļvedī 2024" apkopoti labākie Ziemeļeiropas restorāni, un tajā pieminēti 70 izcili restorāni no Rīgas un reģioniem.

“Ceļveža autori atzīst, ka Latvijas gastronomija strauji attīstās, un to pierāda arī restorānu vērtējumi, kas ir ļoti tuvi pasaules labāko restorānu līmenim.

Punktu skaits tiek veidots, vērtējot ēdienu, dzērienus, apkalpošanu un iekārtojumu, apliecinot Latvijas gastronomijas straujo attīstību.

Pirmajā vietā ar 96 punktiem ierindojas "Max Cekot kitchen". kas ieguvis arī pirmo Michelin zvaigzni Latvijā un ko kritiķi slavē par radošo piedāvājumu un pārdomātu vietējo produktu izmantošanu.

Par otru labāko restorānu atzīts gardēžu iemīļotais "Barents" – vieta, kas gadiem ilgi uztur augstus kulinārijas standartus un apmeklētājiem piedāvā visizteiksmīgāko ēdienu un dzērienu harmoniju.

Trešajā vietā atradīsiet "Kest”– restorānu, kas atrodas pašā Cēsu sirdī un viesus aizved gastronomiskā ceļojumā, atklājot klasiskās garšas nedaudz mazāk klasiskā gaismā.

“Falstaff” Restorānu ceļvedī jebkurš interesents varēs atrast savai gaumei un iespējām atbilstošāko piedāvājumu – gan izsmalcinātus restorānus, pašā galvaspilsētas centrā, gan mājīgas, klusas un sirdi sildošas virtuves, no kurām paveras skats uz Latvijas skaistākajām ainavām prom no lielpilsētas burzmas.

“Falstaff Restorānu ceļvedis 2024” apliecina, ka Ziemeļvalstis ir kulinārijas izcilības avangardā. Apvienojot tradīcijas, inovācijas un ilgtspēju, tās nosaka starptautiskus standartus un piedāvā gardēžiem izcilus piedzīvojumus.

Ja nezināt, kā pavadīt atlikušo vasaras daļu, sekojiet "Falstaff Restorānu ceļvedim 2024" un lutiniet savas garšas kārpiņas vietējos pasaules līmeņa restorānos!” raksta LRB.

Ceļvedis pieejams šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.07.2024 - 27.07.2024 Bauskas novada Mājas Kafejnīcu dienas 2024 Bauskas TIC
27.-28. jūlijā norisināsies vasaras baudpilnais pasākums - Bauskas novada Mājas Kafejnīcu dienas 2024! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.07.2024 - 31.07.2024 IV Folkloras festivāls “Lipa kust" Balvu TIC
Ziemeļlatgalē svinēs IV starptautisko festivālu “Lipa Kust” un IX Latgales stāstnieku festivālu | Skatīt vairāk
Grobiņā ātrākais moto pasākums šogad Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs
“Street Race” - ātruma braucienu paraugdemonstrējumi. Tajos aicināts piedalīties ikviens motobraucējs ar savu spēkratu. Bikini Bike Wash, ballīte, | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.07.2024 - 30.07.2024 Iepazīsti Zemgali - Aizkraukles novadu!  Zemgales Tūrisma asociācija
Iepazīsti Aizkraukles novada daudzveidīgo piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72115898sec.