Latvijā ienāk jauns ēdiens, veselīgāka picas alternatīva – pinsa

Latvijā ienāk jauns ēdiens, veselīgāka picas alternatīva – pinsa

Ātrās ēdināšanas tirdzniecības segmentā tagad var nogaršot unikālu itāļu izcelsmes ēdienu – pinsu. Pinsa ir veselīga alternatīva tradicionālajai picai – nodrošina plašāku uzturvielu klāstu, satur vairāk ūdens un ir ilgstoši fermentēta, ļaujot organismam to vieglāk pārstrādāt. Latvija ir pirmā no Baltijas valstīm, kas ieviesusi pinsu degvielas uzpildes staciju ēdienu sortimentā un tā ir pieejama Circle K degvielas uzpildes staciju tīkla veikalos. Pinsa būs izcila izvēle cilvēkiem, kas dodoties izbraukumos, meklē veselīgas maltīšu alternatīvas.

Kā stāsta Circle K Latvia ēdienu kategorijas vadītāja Santa Kavosa: “Esam novērojuši, ka mūsu klienti ne tikai meklē veselīgākas ēdienu izvēles, bet labprāt izmēģina pasaules ēdienu garšas. Arī ražotāji apgūst jaunas tehnoloģijas un veidus, kā uzlabot ēdienu kvalitāti. Picas ir populāra un iecienīta ēdienu izvēle Latvijā, tāpēc nolēmām dažādot sortimentu un klientiem piedāvāt veselīgāku picas alternatīvu. Pie mums var nogaršot divu veidu pinsas – trīs sieru un salami.”

Kā pinsa atšķiras no picas?

Tāpat kā picas, arī pinsas recepte nākusi no Itālijas. Ēdiena nosaukums "pinsa" cēlies no latīņu vārda "pinsere", kas burtiski nozīmē "spiest mīklu ar rokām". Pinsa ir kā picas "mākonis" ar kraukšķīgu tekstūru ārpusē un neticami mīkstu, gaisīgu iekšpusi. Tās unikālā garša un vieglā tekstūra ir veicinājusi pinsas popularitātes pieaugumu ne tikai Itālijā, bet arī citviet pasaulē. Vienkāršās un veselīgās sastāvdaļas, kā arī 72 stundu mīklas raudzēšanas metode padara pinsu par mazkaloriju, zemu ogļhidrātu un zemu tauku alternatīvu tradicionālajai picai.

Piestājot Circle K, klienti varēs nogaršot divu veidu pinsas – pinsu ar salami un pinsu ar trīs sieriem. Siera pinsas sastāvā ir trīs sieru izlase – čedaras siers, čedaras siers Red, Mozarella siers un mērce, savukārt salami pinsu papildina Vasaļu salami desa, čedaras siers, čedaras siers Red un mērce. Abu pinsu pamatne nesatur e-vielas, to sastāvā ir kvalitatīvi rīsu milti, sojas milti, augstvērtīgi kviešu milti ar zemu glutēna saturu (tikai 5%), ieraugs un neapstrādāta olīveļļa.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.07.2024 - 11.08.2024 KANDAVAS GAISA BALONU FESTIVĀLS 2024 Tukuma TIC
Kandavas gaisa balonu festivāls būs no 9.līdz 11.augustam. Precīzāka svētku programma vēl sekos. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.08.2024 - 10.08.2024 Populārās mūzikas festivāls FEST FĀZE Tukuma TIC
Kad? 9.-10.augusts. Kur? Klasicisma pērlē - pie Zentenes pils, Tukuma novadā. Biļetes iegādājamas www.fazeevents.lv/biletes. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.07.2024 - 10.08.2024 IGO Cepļa koncerti augustā! Bauskas TIC
Ielīkojies, kādi koncerti baudāmi Igo Mūzikas un mākslas Centrā CEPLIS augusta mēnesī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.08.2024 - 09.08.2024 Čuguna mākslas simpozijs Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs
Aizputes pilsētas svētku ietvaros, 9. augustā no pulksten 18.00, norisināsies 20. Starptautiskais čuguna mākslas simpozija noslēguma šovs | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.628474sec.