Hosteļa klients naktsmītnē izdara slepkavību un tiek aizturēts

Hosteļa klients naktsmītnē izdara slepkavību un tiek aizturēts

Pagājušonedēļ kāda Rīgas hosteļa apmeklētājs pēc strīda sadūra šī hosteļa darbinieku, kurš diemžēl gāja bojā. Notikuma vietā iespējamais vainīgais vīrietis tika aizturēts. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess, un aizdomās turētajam piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Šā gada 29. jūlija pēcpusdienā Valsts policija un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests saņēma informāciju par to, ka hostelī Rīgā, Pārdaugavā, ir sadurts administrators. Diemžēl operatīvajiem dienestiem ierodoties notikuma vietā, sadurtais vīrietis jau bija gājis bojā.

Aizdomās par šo noziegumu Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Pārdaugavas pārvaldes likumsargi pie hosteļa aizturēja kādas Āzijas valsts pilsoni, kurš tobrīd atradās alkohola reibumā. Noskaidrots, ka aizturētais vīrietis, kurš tiek turēts aizdomās par viesnīcas darbinieka slepkavību, ir viesnīcas klients un viņam ir uzturēšanās atļauja Latvijā. Iepriekš šī persona Latvijas Valsts policijas redzeslokā nebija nonākusi.

Izmeklēšanas laikā iegūtā sākotnējā informācija liecina, ka starp uzbrucēju un naktsmītnes darbinieku bija izcēlies konflikts saistībā ar viesnīcas numuriņa izmantošanas jautājumiem, pēc kā dusmu uzplūdā apmeklētājs paņēmis no savām personīgajām mantām nazi un ne mazāk kā desmit reižu iedūris hosteļa administratoram mugurā un citās ķermeņa daļās.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta – par slepkavību. Par šādu noziegumu likumā paredzēts mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem.

Tiesa aizdomās turētajam vīrietim piemērojusi drošības līdzekli apcietinājumu.

Valsts policija atgādina, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek pierādīta likumā noteiktajā kārtībā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.08.2024 - 10.08.2024 Bauskas TASTE 2024 Īpašie piedāvājumi Bauskas TIC
Bauskas novada tūrisma pakalpojuma sniedzēji sagatavojuši īpašos piedāvājumus, kuri bagātinās Tavu viesošanos festivāla dienās! | Skatīt vairāk
Latvija
Izstāde Zirgi un zirgošanās Rundāles pilī Bauskas TIC
Muzeja pirmā stāva telpās, līdz nākamā gada februārim, bez maksas ir apskatāma izstāde “Zirgi un zirgošanās Kurzemes-Zemgales hercogistē”. | Skatīt vairāk
Itāļu dzīves garša Stāmerienas pilī Gulbenes novada TIC
Jau trešo gadu pēc kārtas Stāmerienas pils 24.augustā aicina piedzīvot Itāļu dzīves garšas svētkus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.07.2024 - 11.08.2024 KANDAVAS GAISA BALONU FESTIVĀLS 2024 Tukuma TIC
Kandavas gaisa balonu festivāls būs no 9.līdz 11.augustam. Precīzāka svētku programma vēl sekos. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.92810011sec.