Latvijas restorānu grupa nodrošina ēdināšanu prestižās Kembridžas Universitātes ballē

Latvijas restorānu grupa nodrošina ēdināšanu prestižās Kembridžas Universitātes ballē

Latvijas restorānu grupa “Resto-Rātors” šogad bija viens no ēdinātājiem prestižās Kembridžas Universitātes studiju gada noslēguma viesībās “May Ball”, priecējot 400 pasākuma viesus ar “Nori Line” – jaunu konceptu kulinārijas pasaulē, par kuru restorānu grupa guvusi pozitīvu atzinību daudzviet pasaulē. Latvijas restorānam dalība šāda mēroga pasākumā vērtējama kā būtisks panākums, turklāt no universitātes saņemts arī pateicības raksts par augsto kvalitāti un aicinājums sniegt pakalpojumus arī 2025. gadā.

“Kembridžas Universitātes pārstāvji bija nogaršojuši mūsu “Nori Line” un koncepts bija atstājis tik labu iespaidu, ka saņēmām uzaicinājumu tos gatavot arī balles viesiem Gonvila un Kaija (Gonville and Caius) koledžā. Ņemot vērā, ka pasākumā bija aptuveni 400 viesi, pagatavojām 1600 “Nori Line” porcijas un ar gandarījumu varu teikt, ka bijām pieprasītākie ēdinātāji pasākumā. Šis bija jau otrais gads, kad tikām aicināti gatavot viesiem šo ēdienu, un sadarbība ar universitāti turpināsies arī nākamgad,” stāsta koncepcijas autors un “Resto-Rātors” dibinātājs Viktors Ravdive.

“Esam gandarīti, ka Latvijas restorānu veikums tiek novērtēts arī šāda mēroga pasākumos. Tas vēlreiz apliecina, ka mūsu restorānu piedāvājums ir ne tikai kvalitatīvs, bet arī mūsdienīgs un novatorisks,” piebilst V.Ravdive.

“Nori Line” ir jaunums kulinārijas pasaulē – tā ir atšķirīga un oriģināla koncepcija, kas būtiski maina ierasto street-food piedāvājumu. Koncepcijas pamatā ir kraukšķīgā nori čaumala, kas ir radoša atkāpe no tradicionālā nori taco noformējuma. To panāk, izmantojot īpaši šim konceptam izstrādātu nori čaumalu fritēšanas un žāvēšanas metodi, pasniedzot to kopā ar unikālām sastāvdaļām un mērcēm.

Kembridžas Universitātes koledžu “May Ball” tiek uzskatīts par gada svarīgāko pasākumu – tā tiek organizēta pēc eksāmenu nokārtošanas, lai svinētu studiju gada noslēgumu. Kembridžas Universitātē šo balli svin kopš 1866. gada, izņemot 2020. un 2021. gadu, kad viesības tika atceltas pandēmijas ierobežojumu dēļ.

Kembridžas Universitāte ir dibināta 1209. gadā un ir trešā vecākā universitāte pasaulē, kas darbojusies nepārtraukti. Gonvila un Kaija koledža ir ceturtā vecākā no 31 Kembridžas Universitātes koledžām, kuru 1348. gadā dibināja Edmunds Gonvils. Gonvila un Kaija koledžā studējuši 15 Nobela prēmijas laureāti, piemēram, Sers Džeimss Čedviks - fiziķis, kurš atklāja neitronu.

“Nori Lines” unikālā koncepcija piedzīvo strauju popularitāti arī ārpus Latvijas, tās autors Viktors Ravdive zīmolu patentējis vairākas valstīs, tostarp Ķīnā un Lielbritānijā. “Nori Lines” iespējams nogaršot arī Latvijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Slēpošanas ceļojumu izpārdošana! ⛷️ Latvia Tours
Itālijas, Francijas un Austrijas slēpošanas kūrorti tikai no 559€/pers.!​😍 ATLAIDES pacēlāja kartēm (ski pass) Francijas slēpošanas kūrortos! | Skatīt vairāk
no 559.00 EUR
Paloma Hotels - viesnīcas Turcijā Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā, ultra viss iekļauts ēdināšanas programma | Skatīt vairāk
no 781 EUR
Svinam svētkus kopā! Burzma
Garšu un notikumu telpa Burzma-ēdienu halle Rīgā ar terasi. Brokastis, pusdienu piedāvājums, kafija, dzērieni, vakariņas baudīšanai restorānā vai... | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.09.2024 - 10.09.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.37838292sec.