«Grand Hotel Kempinski Riga» mirdz prestižajā 2024. gada «World Travel Awards» apbalvošanas ceremonijā

«Grand Hotel Kempinski Riga» mirdz prestižajā 2024. gada «World Travel Awards» apbalvošanas ceremonijā

Grand Hotel Kempinski Riga ar lepnumu paziņo par iegūtajiem apbalvojumiem prestižajā 2024. gada World Travel Awards, iegūstot trīs izcilus titulus: Latvijas labākā MICE viesnīca 2024, Latvijas labākais viesnīcu restorāns 2024 un Latvijas labākais viesnīcu Spa 2024. Šīs godalgas papildina šogad iepriekš iegūtos apbalvojumus - Latvijas vadošā biznesa viesnīca 2024, Latvijas vadošā viesnīca 2024 un Latvijas vadošais viesnīcas suite 2024. Šie apbalvojumi vēl vairāk nostiprina viesnīcas līderpozīciju Latvijas luksusa viesmīlības nozarē.

World MICE Awards godina izcilību MICE tūrisma nozarē. Titula Latvijas labākā MICE viesnīca 2024 iegūšana izceļ viesnīcas izcilo spēju organizēt sanāksmes, konferences un citus pasākumus. Ar modernām iekārtām, pielāgojamām pasākumu telpām un augsti kvalificētu komandu, Grand Hotel Kempinski Riga piedāvā nepārspējamu servisu, padarot to par pirmo izvēli starptautiskām konferencēm un korporatīvajiem pasākumiem Latvijā.

World Culinary Awards godina izcilību kulinārijas mākslā ar prestižu ikgadēju apbalvojumu programmu. Grand Hotel Kempinski Riga šogad ar lielu lepnumu informē, ka Restorāns un bārs Stage22 jau otro gadu pēc kārtas ir atzīts par Latvijas labāko viesnīcu restorānu, apstiprinot tā nemainīgo apņemšanos nodrošināt izcilu kvalitāti un nepārspējamu viesu pieredzi. Šis īpašais apbalvojums, piešķirts tieši Stage22, ne tikai rada milzīgu lepnumu Grand Hotel Kempinski Riga, bet arī pozicionē Restorānu un bāru Stage22 kā galamērķi izsmalcinātas kulinārijas cienītājiem gan Latvijā, gan pasaulē, kas vēlas baudīt izcilu, pasaules līmeņa virtuvi.

Papildu iepriekš minētājiem apbalvojumiem, 2024 World Spa Awards ir atzinuši Kempinski The Spa par Latvijas labāko viesnīcu Spa 2024. gadā. Šis apbalvojums atzīst Kempinski The Spa pasaules līmeņa iespējas un apņemšanos nodrošināt viesiem atjaunojošas un greznas spa pieredzes, kā arī godina izcilību Spa un labsajūtas tūrisma jomā. Ar plašu procedūru klāstu Kempinski The Spa piedāvā mierīgu atmosfēru viesiem, kuri meklē relaksāciju un mierpilnu atmosfēru.

“Mums ir liels gods saņemt šos prestižos apbalvojumus,” apgalvo Carmen Mauthner, Grand Hotel Kempinski Riga ģenerāldirektore. “Mūsu komanda ik dienas strādā pie tā, lai pārsniegtu mūsu viesu gaidas, tādēļ šie apbalvojumi ir visas mūsu komandas darba nopelns. Un mēs apņemamies arī turpmāk uzturēt augstākos pakalpojumu standartus un sniegt izcilas pieredzes mūsu viesiem.”

Šie jaunākie apbalvojumi apstiprina Grand Hotel Kempinski Riga statusu kā līderim gan MICE, gan labsajūtas nozarēs, tādejādi reprezentējot Grand Hotel Kempinski Riga kā izcilības simbolu Latvijas galvaspilsētas centrā.

Par Grand Hotel Kempinski Riga: Atrodas iepretim slavenajam Latvijas Nacionālās operas namam un blakus Vecrīgai, kas iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā, viesnīca piedāvā absolūti jaunu komforta un elegances līmeni gan pilsētas viesiem, gan tās iedzīvotājiem. Grand Hotel Kempinski Riga piedāvā 141 augstas klases numuru un apartamentus, divus restorānus un divus bārus, sešas ietilpīgas sanāksmju telpas, tajā skaitā Grand Ballroom konferenču zāli, kā arī pasaules klases SPA un atpūtas zonu. Brīnišķīgs panorāmas skats uz galvaspilsētu, izsmalcināts serviss un bagātīga kultūras pieredze gaida viesus no visas pasaules.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vai esi gatavs ienākt rudenī? - SPA  Estravel Latvia
Dienas SPA, Ģimenes atpūta, rekalsācija, Baltija, Itālijas termālie ūdeņi... // SPA pieredze ir tik dažāda... Ienāc sasildīties! | Skatīt vairāk
no 50 EUR
Atvasaras sezona Grieķijas salās! Tez Tour Latvia
Lidojums no Rīgas un atpakaļ (sadarbībā ar a/k airBaltic ; nododamā bagāža – 23 kg / rokas bagāža – 8 kg); dzīvošana viesnīcā, grupas | Skatīt vairāk
Liepājas Mākslas forums Liepājas reģiona TIB
Šajā nedēļas nogalē – no 27. līdz 29. septembrim – tiks atzīmēta mūsdienu mākslas festivāla “Liepājas Mākslas forums” desmitgade. | Skatīt vairāk
2025. gada Vasaras sezona Estravel Latvia
Jaunās sezonas Vasaras ceļojumu IEPRIEKŠPĀRDOŠANA ir sākusies! // Izdevīgi nosacījumi, plaša izvēle! // Lieliskas cenas! | Skatīt vairāk
no 399 EUR
Uzņēmumi


Stage 22
,


Grand Hotel Kempinski Riga
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.93178511sec.