Ko pusdienās dod skolās? «Baltic Restaurants» piedāvā nogaršot skolēnu pusdienas

Ko pusdienās dod skolās? «Baltic Restaurants» piedāvā nogaršot skolēnu pusdienas

Vadošais Latvijas skolu ēdinātājs – “Baltic Restaurants”, ar savā pārvaldībā esošajiem ēdināšanas zīmoliem “Daily” un “Fristar” no 2024. gada 15. līdz 18. oktobrim uzņēmuma apkalpotajās skolās rīkos atvērto durvju dienas. To ietvaros skolēnu vecāki varēs iepazīties ar virtuves darbību, kā arī nogaršot skolēniem ikdienā nodrošinātās pusdienas.

Pirms skolēnu rudens brīvlaika “Baltic Restaurants” uzņems vecākus 73 Latvijas skolās. Šobrīd uz atvērto durvju dienām pieteikušies jau 1400 vecāku un interese ar katru dienu pieaug. Ēdinātājs iepazīstinās vecākus ar ikdienas ēdienkarti un sniegs iespēju pusdienas nogaršot arī pašiem. Iniciatīvas mērķis ir veidot uzticībā balstītas attiecības starp vecākiem, skolu un ēdināšanas uzņēmuma darbiniekiem.

“Varam daudz runāt un stāstīt par skolu ēdnīcām un tajās pasniegto ēdienu, bet vislabāk ir atnākt, pašiem redzēt, nogaršot un sajust. Vienmēr esam bijuši atvērti un aicinājuši skolēnu vecākus uz skolu ēdnīcām apskatīties, kāda ir virtuve, ēdamzāle, un ko ikdienā bērniem dodam ēst pusdienās, kā arī pašiem nogaršot tās un sniegt atsauksmes. Šoreiz, ar Latvijas skolu palīdzību, nolēmām šo uzaicinājumu vēstīt plašāk, jau uzrunājot visu mūsu apkalpoto skolu bērnu vecākus, lai novērtē mūsu ikdienas darbu. Gaidīsim atsauksmes, jautājumus un droši arī kritiku, lai mēs varētu savu ikdienas darbu pilnveidot”, stāsta “Baltic Restaurtants” valdes loceklis Guntis Bredovskis.

Lai bērni izglītības iestādē saņemtu pilnvērtīgu un augošam organismam piemērotu uzturu, kurā ir visas nepieciešamās uzturvielas, ēdinātāji ievēro Latvijas Republikas Ministru kabineta noteikumos Nr. 172 noteiktās uztura normas. Tās nosaka, ka ēdienā ir jābūt ierobežotam cukura un sāls daudzumam, gatavojot ēdienu ir aizliegts izmantot garšas pastiprinātājus un saldinātājus, izejvielām jābūt svaigām un neapstrādātām, kā arī pārstrādātiem produktiem jāatbilst noteiktām prasībām.

“Baltic Restaurants” Latvijā nodrošina ēdināšanas pakalpojumus ar  zīmoliem “Daily” un “Fristar” – Rīgā, Alūksnē, Ādažos, Baldonē, Ikšķilē, Jaunmārupē, Tīrainē, Piņķos, Ogrē, Ogresgalā, Olainē, Saulkrastos, Zvejniekciemā, Valmierā, Trikātā un Jelgavā. “Baltic Restaurants” ēdienkartes kā veselīgas un uzturam atbilstošas ir atzinusi arī Latvijas Diētas ārstu asociācija.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
-50% Eksotiskiem Deluxe kruīziem 2025.gadā Estravel Latvia
Nelielas ostas, salas, vairākas valstis ceļojuma laikā + izcila apkalpošana un gastronimiskais piedzīvojums // Atlaide Oceania kruīziem līdz 31.10. // | Skatīt vairāk
no 2409 EUR
Stand-up komēdija “Stūrgalvis” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
30.oktobrī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā notiks Pannas Teātra izrāde – stand-up komēdija “Stūrgalvis” ar aktieri Aināru Ančevski | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atjauno enerģiju ceļojot! Estravel Latvia
Ieplāno savu eksotisko ceļojumu jau tagad, neļaujoties rudens melanholijai! | Skatīt vairāk
no 549 EUR
Iegrimstiet kulinārijas šedevru pasaulē! Wellton Riga Hotel & SPA
No bagātīgām, sātīgām maltītēm līdz desertiem, kas kūst uz mēles, mēs apsolām neaizmirstamu maltītes pieredzi ikviena garšas kārpiņām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.32085705sec.