Autors: Jānis Pēteris Bērziņš
Avots: BalticTravelnews.com/Domehotel.lv
“Ar prieku paziņojam, ka Šefpavārs Jānis Zvirbulis ir pievienojies “LeDome Restaurant”! Viņa pieredze un meistarība “haute cuisine” jomā atspoguļojas katrā ēdienā, ko viņš rada,” savā Facebok lapā raksta “LeDome” restorāns.
Jānis Zvirbulis ir studējis prestižajās franču kulinārijas skolās “Lycée Hotellerie et de Tourisme Saint Quentin” un “Institute Paul Bocuse”, pilnveidojot prasmes izcilos “Michelin” zvaigžņotos restorānos “La Table des Blots”, “N3”, “Le Domaine du Tremblay”. Viņš ir strādājis kopā ar pasaules līmeņa meistariem, un kā daļa no “Relais & Châteaux” saimes viņš atvēra pirmo un vienīgo “Relais & Châteaux” restorānu Krievijā.
Reklāma
“Šefpavārs viesiem piedāvā izbaudīt Eiropas kulinārās tradīcijas mūsdienīgā interpretācijā – apvienojot inovatīvas gatavošanas tehnikas ar cieņu pret haute cuisine kulināro mantojumu un autentiskām garšām. Iedvesmojoties no kulinārās klasikas, viņš veido arī savas unikālas receptes, radot jaunus un pārsteidzošus garšu salikumus,” vēsta “LeDome”.
Ēdienkarte tiek papildināta ik sezonu, iekļaujot tikai kvalitatīvākos, svaigākos produktus gan no Latvijas, gan arī no visas pasaules! Ņemot vērā šo filozofiju, katrs ēdiens tiek radīts ar rūpīgu uzmanību pret produktu izcelsmi un garšu līdzsvaru. Sezonālās izmaiņas ļauj ēdienkartei pastāvīgi attīstīties, nodrošinot svaigas un harmoniskas garšas.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.