Pirmo reizi Latvijā – profesionālu šefpavāru cīņa šovā «Šefpavāru līga»

Pirmo reizi Latvijā – profesionālu šefpavāru cīņa šovā «Šefpavāru līga»

Šoruden TV3 aicina skatītājus doties vēl nebijušā kulinārā piedzīvojumā, baudot jauno šovu “Šefpavāru līga”, kas būs pirmā šāda mēroga profesionālo šefpavāru cīņa Latvijā. No 11. oktobra katru sestdienas vakaru plkst. 18.50 TV3 ēterā iemirdzēsies 12 drosmīgi un talantīgi pavāri, gatavi pierādīt savu meistarību, radošumu un spēju saglabāt vēsu prātu, sacenšoties par jaunās paaudzes šefpavāra titulu.

Šova gaitā dalībnieki stāsies pretī arvien jauniem izaicinājumiem četrās kārtās – sākot ar savu “signature dish” jeb firmas ēdiena prezentēšanu, turpinot ar prasmju dueļiem, izaicinošiem uzdevumiem un kulminējot ar iespaidīgu finālu – intensīvu restorāna simulāciju, kur izšķiroša būs ne tikai ēdiena garša, bet arī tā prezentācija, koncepts un spēja vadīt komandu.

Katru nedēļu kādam no dalībniekiem nāksies pamest sacensību, līdz finālā paliks tikai paši izturīgākie un radošākie – tie, kas spēs izturēt virtuves spriedzi, profesionāļu skarbo vērtējumu un arī prasīgās publikas skatienu.

Šova žūrijā būs trīs spilgtas Latvijas gastronomijas pasaules personības – Māris Jansons, viens no izcilākajiem Latvijas šefpavāriem, pazīstams ar nevainojamu precizitāti, augstiem standartiem un unikālu skatījumu uz klasiskās un mūsdienu gastronomijas sintēzi, Kristaps Sīlis, radošs virtuves spēks ar spilgtu rokrakstu, kurš ēdienam piešķir stāstu un garšu piedzīvojumu, vienlaikus saglabājot cieņu pret tehniku un autentiskumu, kā arī Madara Biedriņa, gastronome, ēdiena kultūras pētniece un dzīvesstila eksperte, kura uz ēdienu raugās kā uz estētisku pieredzi, kas iedarbojas uz visām maņām.

“Man šajā šovā ir svarīgi atrast to pavāru, kura ēdiens rada vēlmi to baudīt atkal un atkal. Tehnika un precizitāte ir būtiska, bet īstais šefpavārs spēj ēdienā ielikt arī savu dvēseli,” saka šefpavārs Māris Jansons.

“Šefpavāru līga” skatītājiem būs iespēja ielūkoties restorānu cienīgas virtuves aizkulisēs un vērot, kā top ēdieni, kas pārsteidz ne tikai ar garšu, bet arī ar stāstu, emocijām un vizuālo izpildījumu. Te satiekas profesionālisms, spriedze un kaislība – 12 talantīgi pavāri, 10 nedēļas un tikai viens kļūs par “Šefpavāru līgas” čempionu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Konferenču telpas Jūsu pasākumam Rija VEF Hotel
Plaša telpu izvēle un bezmaksas stāvvieta. 10% atlaide pasākumiem no 1000 €. Pieejamas kafijas pauzes un ēdināšana. Piedāvājums spēkā līdz 30.04 | Skatīt vairāk
Latvija
Piedāvājums skolēniem RUDENS 2025 Bauskas TIC
Meklē jauku un piedzīvojumiem bagātu vietu kur doties ekskursijā ar klasesbiedriem? Apkopots Bauskas novada tūrisma piedāvājums skolēniem šajā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.09.2025 - 21.09.2025 No dzejas līdz dejām – Tukuma novada Tukuma TIC
Rudens Tukuma novadā atnāk ne tikai ar nu jau dažām krāsainām lapām, bet arī ar bagātīgu kultūras, mūzikas un garšu programmu. | Skatīt vairāk
Kopā ar klasi uz Ventspili! Ventspils TIC
Olimpiskā centra “Ventspils” atpūtas objektos - Piedzīvojumu parkā, Ūdens piedzīvojumu parkā, Ledus hallē un viesnīcā tiek piedāvātas īpašas | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::1.04374814sec.