“Smago” sarkano vīnu lieto tikai pie noteiktiem ēdieniem

Labākos un tradicionālākos sarkanos vīnus Eiropā ražo franči, itāļi, spāņi un portugāļi. Parasti tos audzē siltās un saulainās nogāzēs, kuras ir vērstas uz jūru vai vējainu pusi. Šo vīnu ilgāku laiku uzglabā ozola mucās. Dažus no vīniem lieto tikai pēc 10 gadu uzglabāšanas. Lai iepazītos ar vīna pasauli, tad visvienkāršākais variants ir doties uz kādu labu restorānu. Taču bieži gadās saņemt kādu labu vīna pudeli arī dāvanā. Tāpēc speciālisti iesaka “smagos” sarkanos vīnus lietot:

  • Ar aitas, liellopu, meža dzīvnieku, pīles un zoss gaļu;
  • Ar tumšo šokolādi;
  • Ar maigas garšas siera platēm;
  • Ar cigāriem.

“Smago” sarkano vīnu servē 16-20 grādus siltu. Sarkanā vīna populārākās vīnogu šķirnes Eiropā ir Cabernet-Sauvignon, Sangiovese un Tempranillo.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Līksnas muižas parks (Līksnas takas) Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa
Līksnas parkā ir ierīkoti celiņi, labiekārtotas atpūtas vietas, kreatīvi koka un metāla veidojumi, tajā skaitā Mīlestības koks. | Skatīt vairāk
Royal Caribbean kruīzi pasaules jūrās  Estravel Latvia
Melnās piektdienas akcijas laikā līdz 08.12. - rezervē kruīzu ar atlaidi kajītes pamatcenai un izvēlies sev piemērotākās ATLAIDES! Nepalaid garām! | Skatīt vairāk
no 386 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24433494sec.