Valmierā durvis ver jauns tējas krodziņš

Nesen Valmieras centrā Gaujas krastu pagrabiņos durvis vēris jauns tējas krodziņš, kas pilsētniekus un Valmieras viesus patīkami pārsteigs ar atšķirīgo gaisotni un iekārtojumu, un gaidīs tos, kas grib remdēt „garīgo izsalkumu”.

Krodziņā "Laipni kungi" valda manāmi intīma gaisotne, kas vedina uz sarunām un pārdomām. Tā ir draudzīga vieta ģimenēm un tiem, kuri grib labi pavadīt laiku, palasot uz vietas esošo vai līdzpaņemto grāmatu, uzspēlējot kādu galda spēli vai atklājot savu ģitārspēles talantu arī citiem.

Vīns no māla glāzēm, kafija pēc individuālas stipruma mērskalas, latviešu hamburgers vai kāda neliela uzkoda – tas rosina domāt par to, cik maz patiesībā vajag, lai radītu pareizo laimes sajūtu. Piedāvājumā arī iecienītais Valmiermuižas alus tiem, kas grib baudīt ko stiprāku.

Drīzumā Gaujas krastā pie jaunās kafejnīcas tiks izveidota piestātne, un arī laivotāji būs patīkami pārsteigti par iespēju iedzert ko vēsāku vai iemalkot kafiju un mazliet iestiprināties.

Kafejnīca cer iepriecināt savus klientus ar elastīgu darbalaiku, rodot iespēju arī vēlākā vakarā pasēdēt draudzīgi pagrabiņā pie tējas tases tiem, kuri aizrāvušies diskusijās. Mainīga solās būt arī ēdienkarte, jo galvenais būs klienta vēlmēs izteiktais pasūtījums.

Esat laipni gaidīti ik dienu Plostnieku ielā 4 līdz pēdējām sarunām!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunums! Pankūku rīti Hercogā! Hercogs Mārupe
No rīta nekas nesmaržo labāk par svaigi ceptām pankūkām! 🧑‍🍳 Ielūdzam jūs uz gardām brokastīm sestdienu un svētdienu rītos no plkst.11 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.09.2024 - 30.09.2024 Ekskursiju laiks Rēzeknē!  Rēzeknes pilsētas TIC
Gaisā jūtams rudens, tas nozīmē, ka ir laiks saplānot savu izzinošo ekskursiju Rēzeknē. Pilsēta Latgales sirdī piedāvā piedzīvot aizraujošu | Skatīt vairāk
Kuba - īpašais piedāvājums Estravel Latvia
Tūre no Rīgas ar eksursijām ar Estravel Latvia gidu // 11.03. – 25.03.2025. // vietu skaits ierobežots! | Skatīt vairāk
no 3555 EUR
Uzņēmumi


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Limbažu TIC
,


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.85925102sec.