Autors: Zane Dūšele/Kristīne Indriksone
Avots: BalticTravelnews.com/Ainavas
Latvijā dzīvojošs francūzis atver jaunu franču restorānu Chevaliers. Svinīgā atklāšana notiks 22.12.2010 , sākot no plkst. 14.00 Peldu ielā 23, Vecrīgā, viesnīcā „Ainavas”. Būs iespēja nobaudīt varžu kājiņas, gliemežus, zosu aknu terīni un izsmalcinātu franču vīnu pie kamīna.
Tā ir iespēja baudīt franču virtuvei raksturīgās delikateses, tādas kā:
· varžu kājiņas;
· zosu aknu terīni;
· gliemežus;
· kastaņu zupu;
· īpaši pagatavotu trusi;
· burginjonu – liellopu kāju sautētu sarkanvīnā;
· īstu franču creme brule;
· fondant- karsto šokolādes desertu.
Restorāna apmeklētājs būs pārsteigts par plašo franču vīnu izvēli.
Īpašu gaisotni un atmosfēru restorānā „Chevaliers” rada tur esošais kamīns un antikvāras mēbeles un aksesuāri franču stilā.
Restorāns atrodas Vecrīgā gaumīgi iekārtotajā viesnīcā „Ainavas” Peldu ielā 23. Tā darbalaiks ir Sv P O Tr no plkst. 12.00 – 22.00, C Pk S no plkst. 12.00 – 23.00
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.