Autors: Guntars Kāpostiņš
Avots: www.diklupils.lv
Pāris mēnešus atpakaļ, vienā no laikrakstiem publicētajā intervijā ar Dikļu pils šefpavāru Valteru Zirdziņu, viņš izteicās, ka vis labprātāk ēdienkartē izmanto vietējos produktus un izejvielas, bet dažreiz kvalitātes vārdā nākas piekāpties ārzemju piegādātājiem, kā piemēru minot kvalitatīvu liellopa gaļu, kura Latvijā ir grūti pieejama.
Pēc šīs intervijas ar Valteru sazinājās Z/S "Mazdzērvītes" saimnieks Jānis Ločmelis, kurš aicināja Valteru ciemos, iepazīties ar viņa saimniecību un nobaudīt tur audzēto un gatavināto liellopa gaļu. Šī Valtera ciemošanās "Mazdzērvītēs" nu ir pārvērtusies veiksmīgā sadarbībā un Dikļu pils vasaras terasē viesiem tiks piedāvāti izcili liellopu gaļas steiki, kuri ir speciāli baroti un 21 - 35 dienas gatavināti.
Valters viesiem piedāvās dažādus gaļas griezumu gabalus , kas atšķiras pēc muskuļu struktūras ( T-bone, Porterhouse, Rib steak, Top Lion, 7-Bone, Round steak, Rump steak). Dikļu pils vasaras terase viesus gaidīs no 27. maija plkst. 12:00, kad būs iespēja arī nobaudīt Z/S "Madzērvītēs" audzēto un gatavināto liellopa gaļu.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.