Autors: Restorāns Kitchen
Avots: Restorāns Kitchen
Kas gan vēl varētu būt labāk šajā laikā, kad tirgus pilns ar jaunajiem kartupeļiem un mežā lasītām gailenītēm, kā īstena Vidzemes tradicionālā ēdiena – kartupeļu "stūķa" recepte.
Jums vajadzēs:
Reklāma
• 8 vidēja lieluma kartupeļus,
• 1 glāzi pien,
• 200 gramus biezpiena,
• Saujiņu gaileņu,
• Sāli, ķimenes un sviests.
Izvāra kartupeļus, pievienojot pienu, pagatavo kartupeļu biezputru. Pievieno biezpienu, garšvielas un iepriekš apceptas gailenes, visu kārtīgi sakrata. Liek bļodā, vidū izveido bedrīti, kurā liek piciņu sviesta.
Gardi, vasarīgi un sātīgi! Lai labi garšo!
Recepti piedāvā restorāns Kitchen www.restaurantkitchen.lv, vīna bārs Garage www.vinabars.lv un restorāns Bourse www.bourse.lv.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.