Autors: Restorāns Kitchen
Avots: Restorāns Kitchen
Restorāns Kitchen ir vieta, kur sastapt tos, kuri gatavo Tev ēdienu, tuvāk kā jebkad agrāk. Pirmo darbības mēnešu laikā restorānam jau izdevies pierādīt sevi kā intriģējošu un izaicinošu vietu, kas piedāvā neparastas garšu kombinācijas, draudzīgu apkalpošanu un patīkamu atmosfēru. Atvērtā tipa virtuve ļauj vērot kā lieliskā pavāru komanda darbojas, uzburot gardus brīnumus no Latvijas vietējiem produktiem. Restorāns savieno pasaules sajūtu garšu buķetes ar sezonalitāti, "latviskojot" ēdienkartē nojaušamās Austrumu virtuves impresijas.
Vasaras karstajā laikā Kitchen iesaka nobaudīt jaunumu - Sancerre Comte Lefond vīnu no Luāras ielejas Francijā un Spānijas Torres Verdejo vīnu kopā ar avotkrešu-skābeņu salātiem ar pašu kūpināto lasi un lociņu vinaigrette.
Ar citiem restorāna Kitchen sezonas jaunumiem var iepazīties interneta vietnē www.restaurantkitchen.lv
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.