Autors: Justīne Veinberga
Avots: BalticTravelnews.com
Latvijas apgleznotājam – rudenim –
atgriežoties, vēlme pēc ierastiem un ledainiem vasaras kokteiļiem pamazām
noplok. Paturpinot rudens
noskaņu radošo kokteiļu ieteikumus no Latvijas bāriem un restorāniem, piedāvājam
viesnīcas Albert Hotel bārmeņa Andreja Sivuliča ļoti gardo variāciju rudenīgam noskaņojumam.
Ambulance:
sastāvs - 4 cl degvīna, ¼ citrona, ¼ apelsīna, 8 cl apelsīnu sulas, 1 cl
marakujas sīrupa. Citrona
un apelsīna šķēlītes nomizo un sagriež mazos gabaliņos, pārlej ar apelsīnu sulu,
pievieno sīrupu un uzkarsē. Pielej degvīnu, apmaisa, dekorē un pasniedz.
Izmēģināt
vari arī Star Lounge bārā Albert Hotel www.alberthotel.lv
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.