Recepte: Tavernas kabaču zupa gavēņa laikam

Ir sācies 40 dienu ilgs gavēņa laiks, kad iespējams daudzi, atsacīsies no dažādiem pārtikas produktiem. Latviešu tradicionālo ēdienu restorāna Taverna pavāre Daiga Smilga piedāvā Tavernas kabaču zupu, kas īpaši piemērota gavēņa laikam.

Sastāvs:

2 vidēji kartupeļi,

1 vidējs kabacis,

1 sīpols,

3 daiviņas ķiploku,

1 šķēle seleriju saknes,

1 sauja diļļu.

Pagatavošana:

Kartupeļus sagriež kubiciņos un liek vārīties. Kabaci, selerijas sakni, sīpolu un ķiploka daiviņas apcep sviestā, pēc tam pievieno zupai un vāra kamēr visi produkti gatavi. Kad zupa gatava, to sastampā un pēc vēlēšanās pieliek klāt svaigā siera bumbiņas un zaļumus. Pasniedz ar plēstu maizi.

Kabaču zupa nav pieejama Tavernas ēdienkartē, līdz ar to pavāre Daiga Smilga piedāvā ekskluzīvu recepti tieši Travelnews.lv lasītājiem.

Labu apetīti!

Vairāk informācijas interneta vietnē www.latvianfood.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ziemassvētku laiks Ventspilī Ventspils TIC
Iepazīsties ar lielākajiem Ziemassvētku pasākumiem Ventspilī! | Skatīt vairāk
Latvija
KARNEVĀLS | "Mana pasaka" Tukuma TIC
Jaunpils pils atdzīvosies pasakainā karnevālā, kur senatnes mūri piepildīsies ar krāsām, mūziku un noslēpumiem. | Skatīt vairāk
Paulas Mihailovas solokoncerts Tukuma TIC
Paulas Mihailovas solokoncerts Tumes kultūras namā sola kļūt par emocionāli bagātu muzikālo ceļojumu. | Skatīt vairāk
Ziemā bez steigas iepazīsti Bauskas novadu Bauskas TIC
Ziemā bez steigas iepazīsti mākslu, arhitektūru un vēsturi! Ja vēlies izbaudīt kultūras bagātības mierīgā un nesteidzīgā gaisotnē, Bauskas | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::0.9461441sec.