Autors: Daiga Bazule
Avots: BalticTravelnews.com/Euromag.ru
Ir sācies 40 dienu ilgs gavēņa laiks, kad iespējams daudzi, atsacīsies no dažādiem pārtikas produktiem. Latviešu tradicionālo ēdienu restorāna Taverna pavāre Daiga Smilga piedāvā Tavernas kabaču zupu, kas īpaši piemērota gavēņa laikam.
Sastāvs:
Reklāma
2 vidēji kartupeļi,
1 vidējs kabacis,
1 sīpols,
3 daiviņas ķiploku,
1 šķēle seleriju saknes,
1 sauja diļļu.
Pagatavošana:
Kartupeļus sagriež kubiciņos un liek vārīties. Kabaci, selerijas sakni, sīpolu un ķiploka daiviņas apcep sviestā, pēc tam pievieno zupai un vāra kamēr visi produkti gatavi. Kad zupa gatava, to sastampā un pēc vēlēšanās pieliek klāt svaigā siera bumbiņas un zaļumus. Pasniedz ar plēstu maizi.
Kabaču zupa nav pieejama Tavernas ēdienkartē, līdz ar to pavāre Daiga Smilga piedāvā ekskluzīvu recepti tieši Travelnews.lv lasītājiem.
Labu apetīti!
Vairāk informācijas interneta vietnē www.latvianfood.lv
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.